Σειρά του ΑΝΤ1 πήρε παράταση για το καλοκαίρι
Media

Σειρά του ΑΝΤ1 πήρε παράταση για το καλοκαίρι

Ο ΑΝΤ1 πήρε μια σημαντική απόφαση για μια από τις σειρές που προβάλλει. Το κανάλι αποφάσισε να της δώσει παράταση μέχρι και το καλοκαίρι. 

Έξτρα επεισόδια θα γυριστούν, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy Cool», αφού αρέσει πολύ στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Το σίριαλ ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει τον Μάρτιο, ωστόσο, η υψηλή τηλεθέαση του έδωσαν παράταση έως και τον Ιούνιο.

«Πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς έχει καλύτερο ρυθμό, λόγω της εντατικής προετοιμασίας. Έχει βρει τον δρόμο προς την καρδιά των τηλεθεατών. Πραγματικά, δεν θα είχα κανέναν λόγο να κάνω τηλεόραση, αν ο τηλεθεατής δεν περνούσε καλά σπίτι του με αυτό που του προσφέρουμε ως καλλιτεχνική ομάδα» αναφέρει στη «Εspresso» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και συμπληρώνει: «Ο ήρωάς μου, ο Μάξιμος, έχει δει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του να αλλάζουν.

Άλλοι μαλακώνουν, λειαίνονται τα μειονεκτήματά τους με τον χρόνο, και κάποιοι άλλοι όσο ο καιρός περνά γίνονται πιο σκληροί και με περισσότερα ελαττώματα. Η Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού) διεκδικεί ξεκάθαρα τον γιο μας Κωστή (Χάρης Μάρκου), με δέλεαρ την οικονομική της ευμάρεια. Αυτό κλονίζει τον Μάξιμο, καθώς το παιδί είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Πρώτη φορά αυτός ο στιβαρός χαρακτήρας, που στέκεται στέρεα στα πόδια του, δεν ξέρει τι εξέλιξη θα έχουν τα πράγματα. Γιατί στην αγάπη τίποτε δεν είναι ελεγχόμενο.

Και αν ο γιος του προτιμήσει να μείνει με τη μητέρα του; Για τον ήρωά του η μητέρα του μεγάλου γιου του ήταν ένας εφηβικός έρωτας. Η νεανική τους σχέση δεν είχε συνειδητοποιημένα συναισθήματα, αλλά επιφανειακά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ταίριαζαν. Απλώς ερωτεύτηκαν εξαιτίας της εξωτερικής εμφάνισης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved