Πρεμιέρα για τη βραβευμένη ταινία «Ιnvisible»
Media

Πρεμιέρα για τη βραβευμένη ταινία «Ιnvisible»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης η νέα ταινία του Δημήτρη Αθανίτη με τίτλο «Invisible» και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.

Το μοναδικό αίσθημα ανάτασης από το ταξίδι στην καρδιά του κινηματογραφικού σκοταδιού. Το «Invisible» είναι μια ιστορία εκδίκησης με τη μορφή ενός υπαρξιακού αστικού γουέστερν, ένα αδρό αστικό γουέστερν πάνω στην άνιση μάχη ενός νεαρού εργάτη αντιμέτωπου με την αδικία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η ταινία βάζει την πρόκληση μέσα από έναν ήρωα που ξεπερνά τα όρια, για μια κατάσταση που ξεπερνά το προσωπικό.

Μια ταινία δυνατή, τίμια, γεμάτη ανθρωπιά, ένα αριστουργηματικό ταξίδι του ήρωα που αισθάνεται ότι δεν υπάρχει γι’ αυτούς, όπως δεν υπάρχει πια και για τη γυναίκα του. Αισθάνεται αόρατος. Στην εμμονή που τυφλώνει τον Άρη και τον οδηγεί στα άκρα, ο γιος του είναι η μόνη αντίρροπη δύναμη, η μόνη πραγματική σχέση του με τον κόσμο.

Το φιλμ έλαβε το Μεγάλο Βραβείο στη Φιγκέιρα ντα Φοζ και τα Βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Ανδρικού Ρόλου στο Ελληνικό Φεστιβάλ του Λονδίνου (London Greek Film Festival), καθώς και έξι (6) κύριες υποψηφιότητες στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και συμμετοχή σε πάνω από είκοσι φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο -μέχρι στιγμής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved