Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Βασιλείου
Media

Ναταλία Γερμανού: Το συγκινητικό «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Βασιλείου

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει μέσα από την εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σήμερα η Ναταλία Γερμανού τον Γιώργο Βασιλείου.

Τα λόγια της συγκινητικά, δεν θα μπορούσαν παρά να αγγίξουν τις ψυχές των τηλεθεατών καθώς είπε: «Καλό Παράδεισο Γιώργο Βασιλείου! Θα σε θυμόμαστε έτσι όπως θέλουμε εμείς να σε θυμόμαστε, γενναίο, δυνατό και γελαστό! Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος και μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του. Του είχα τηλεφωνήσει προς το τέλος καλοκαιριού, όταν είχαμε μάθει ότι ήταν άρρωστος, είχα μιλήσει με τη γλυκύτατη γυναίκα του. Μου είπε «μην ανησυχείς, είναι καλά, θα το παλέψει». Τον άκουγα από μέσα στο δωμάτιο που μιλούσε, είχα πει να του μεταφέρει τα φιλιά μου, την αγάπη μου, τα περαστικά...
Είναι άτιμη αρρώστια! Άτιμη αυτή η αρρώστια! Άτιμη αρρώστια! Καλή του ξεκούραση, γιατί να σας πω κάτι... Τον πατέρα μου από αυτή την αρρώστια τον έχασα. Αυτή η αρρώστια δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να πεις «αχ Θεέ μου να γίνει καλά». Είναι από αυτές τις αρρώστιες που λες να φύγει να ξεκουραστεί ο άνθρωπος, να μην ταλαιπωρείται άλλο. Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι Γιώργο μας και σε ευχαριστούμε για όλες τις υπέροχες στιγμές που σε είχαμε κοντά μας τηλεοπτικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved