Ζωή μου: Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε
Media

Ζωή μου: Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε

Ο Κώστας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ζωή μου, προσπαθεί να αποτρέψει τη Δήμητρα να πάει τη Ζωή για την εξέταση dna, αλλά εκείνη, ανένδοτη, έχει πάρει την απόφασή της.

Ο Θέμης ετοιμάζεται να πάει κι εκείνος στο κέντρο για την εξέταση, αλλά ο Φώτης τον σταματάει, λέγοντάς του ότι θα πάει εκείνος να επιβεβαιώσει ότι έφτασαν στο ραντεβού. Η Στέλλα με τον Γιάννη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη, τη στιγμή που η Μάνια καταστρώνει το καινούργιο της σχέδιο. Η Πάολα επισκέπτεται το σπίτι του Αλέξανδρου, προκειμένου να βοηθήσει τη Ναταλία να ξεπεράσει το γεγονός του βιασμού της.

Ο Μάνος φεύγει για λίγο από το νοσοκομείο, μιας και η Χριστίνα βρίσκεται ακόμα στην εντατική, και πηγαίνει στα γραφεία της Δίωξης να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την αγοραπωλησία των όπλων. Όταν μαθαίνει ότι το φορτίο κλάπηκε από τον Λούπο, πηγαίνει στον Ηλία και του ζητά περισσότερα χρήματα, προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα του ανταγωνιστή - φάντασμα που έχει ταράξει την αγορά των καρτέλ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved