Πρεμιέρα για το «Junior Music Stars»
Media

Πρεμιέρα για το «Junior Music Stars»

Στον κόσμο της μουσικής τα αστέρια λάμπουν από μικρά! Και το «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να τα φωτίσει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.

Τα 16 παιδιά, που λαμβάνουν μέρος στο Junior Music Stars, ηλικίας 8 έως 14 ετών, από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετέχουν είτε ως τραγουδιστές είτε ως μουσικοί, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, βιολί, κανονάκι, μπουζούκι, ντραμς, κλαρίνο και ποντιακή λύρα.
Ειδικότερα, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες - οκτώ παιδιών η καθεμία - που συγκροτούνται από 4 τραγουδιστές και 4 μουσικούς. Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Γιάννη Βαρδή και η Ευρυδίκη με τον Νίκο Βουρλιώτη αναλαμβάνουν τα ηνία της κάθε ομάδας και την διδασκαλία των παιδιών της. Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία και των 16 παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όσα συμβαίνουν στο backstage τα περιγράφει η Αντωνία Καλλιμούκου.

Στο Junior Music Stars δεν υπάρχουν αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις. Όλα τα παιδιά μαζεύουν αστέρια για την ομάδα τους. Η ομάδα, που θα μαζέψει τα περισσότερα αστέρια, θα πάει στον τελικό. Τα αστέρια δεν τα μοιράζουν μόνο ο Γιώργος Θεοφάνους με τους τέσσερις κριτές, αλλά και τα μεγαλύτερα ωδεία της Ελλάδας και της Κύπρου, που έχουν ενεργό ρόλο στην ψηφοφορία κάθε βραδιάς.

Μέσα από ένα συναρπαστικό κι επιμορφωτικό για τα παιδιά ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, θα προκύψουν οι δύο κορυφαίοι Junior Music Stars, ένας τραγουδιστής κι ένας μουσικός. Στους δυο κορυφαίους «Junior Music Stars» χορηγείται από μια υποτροφία για τις μουσικές σπουδές τους έως και την ενηλικίωσή τους.

Τα βράδια του Νοεμβρίου θα είναι πιο φωτεινά, καθώς 16 αστέρια είναι έτοιμα να λάμψουν και να ζεστάνουν τις καρδιές μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved