Μύρωνας Στρατής: «Η αλήθεια είναι ότι έχω μια επιφύλαξη με την κάμερα»
Media

Μύρωνας Στρατής: «Η αλήθεια είναι ότι έχω μια επιφύλαξη με την κάμερα»

Έχει σκεφτεί ποτέ ο Μύρωνας Στρατής να συνεργαστεί με τον κολλητό του, Άκη Πετρετζίκη;

«Με τον Άκη αγαπιόμαστε πολύ, αλλά, μεταξύ μας, δεν ξέρω αν θα με ήθελε δίπλα του. Σίγουρα, πάντως, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι που να εμπεριέχει τη μαγειρική, πόσω μάλλον με τον Άκη, που είμαστε και τόσο φίλοι. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια επιφύλαξη με την κάμερα. Για να καταλάβεις τι εννοώ, όλα αυτά τα χρόνια είχα διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά τελευταία στιγμή πάντα κάνω πίσω», λέει στην Αγορά και συνεχίζει:

«Μου είχαν προτείνει να παρουσιάσω μία μουσική εκπομπή και, επίσης, να πάρω μέρος σε αυτά τα μεγάλα σόου που χορεύουν και τραγουδούν, αλλά φοβάμαι πολύ την τηλεοπτική έκθεση»

Σε κριτική επιτροπή μουσικού σόου θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει;

«Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά στα να υπογράψω με το «Junior Music Stars» στον ΣΚΑΪ, που έχει την επιμέλεια του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά τελικά δεν συνεργαστήκαμε, λόγω του χρονοδιαγράμματος μου. Επειδή το βασικό μου επάγγελμα είναι δάσκαλος κιθάρας και πριν από χρόνια δίδασκα σε ωδεία, αυτό θα ήταν πολύ όμορφο ως concept. Παλαιότερα ήμουν κάθετος στις προτάσεις για τηλεόραση, πλέον είμαι ανοιχτός σε κάτι ωραίο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved