Κατερίνα Μουτσάτσου: «Μου αρέσει που χτίζω πια μόνη μου μια καριέρα»
Media

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Μου αρέσει που χτίζω πια μόνη μου μια καριέρα»

Σήμερα, η Κατερίνα Μουτσάτσου μαζί με τον Ιταλοαμερικανό σύζυγο της και έναν ακόμη συνεργάτη, έχει στήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής με αντικείμενο κυρίως το Ιντερνετ και τα social media.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει κάνει δύο ταινίες μικρού μήκους και μία μεσαίου, πολλά διαφημιστικά σποτ και βιντεοκλίπ, ενώ ετοιμάζουν και ένα σόου με πολιτικό περιεχόμενο το οποίο θα βγει σύντομα στον αέρα.

«Ο διακόπτης της ζωής μου γύρισε το 2012. Τότε άκουσα την πολιτική μου σκέψη και θέλησα να την εκφράσω δημόσια. Η ζωή μας εξαρτάται από τις πολιτικές συνθήκες και επομένων δεν έχει κανένα νόημα να της γυρίζουμε την πλάτη», διευκρινίζει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Στην ερώτηση αν της λείπει το πιο εμπορικό κομμάτι της δουλειάς της, όπως μια ταινία ή ένα σίριαλ, απαντά αρνητικά καθώς θεωρεί ότι κάνει πια αυτό που της αρέσει -αλλά και της ταιριάζει- περισσότερο.

«Μου αρέσει που χτίζω πια μόνη μου μια καριέρα. Τα social media έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Όταν δραστηριοποιείσαι στον χώρο τον Διαδικτύου δεν έχεις ανάγκη ούτε τους μάνατζερ, ούτε τους μεσάζοντες. Είσαι μόνο εσύ και το κοινό που σε κρίνει. Τα πράγματα αλλάζουν, εξελίσσονται, κι εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε την εποχή αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρει. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν ή βάσισαν την καριέρα τους στο Ιντερνετ. Ακόμη και ο ευφυής Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε γνωστός μέσω μιας εκπομπής που αρχικά ήταν διαδικτυακή. Όποιος αμφισβητεί αυτή την πραγματικότητα, απλά είναι εκτός εποχής», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved