Φιόνα Γεωργιάδη: «Πάντα ήθελα να κάνω θέατρο, απλώς κάποια στιγμή ωρίμασε ο καρπός μέσα μου»
Media

Φιόνα Γεωργιάδη: «Πάντα ήθελα να κάνω θέατρο, απλώς κάποια στιγμή ωρίμασε ο καρπός μέσα μου»

Δεν συνέβη κάποιο συνταρακτικό γεγονός που οδήγησε την Φιόνα Γεωργιάδη στην απόφαση να σπουδάσει μιούζικαλ στη Νέα Υόρκη.

Δεν την αποθάρρυναν οι ενστάσεις του οικογενειακού της κύκλου για την απόφαση να αφήσει πίσω της μια στρωμένη καριέρα ως δικηγόρος. Το αποφάσισε μόλις ένιωσε έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

«Πάντα ήθελα να κάνω θέατρο, απλώς κάποια στιγμή ωρίμασε ο καρπός μέσα μου και το πήρα απόφαση να σπουδάσω υποκριτική. Η δομική είναι μια πολύ ωραία επιστήμη και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον νου, αλλά δεν δύναται να εκφράσει το έντονο συναίσθημα που έχει ο δικός μου χαρακτήρας. Μου άρεσε η Νέα Υόρκη, δεν χρειάζεται να ξέρεις να κανείς πολλά για σένα πέρα από το όνομά σου. Υπάρχει αξιοκρατία. Περνάς από οντισιόν και παίρνεις μια δουλειά ανάλογα με την αξία σου. Αν έχεις αντοχές και θέληση, πιστεύω ότι όλα γίνονται. Μου αρέσει να είμαι συνεχώς στο τρέξιμο, να μην επαναπαύομαι, να μη νιώθω ότι βαριέμαι κάνοντας κάτι. Σίγουρα είναι ανταγωνιστική η Νέα Υόρκη, αλλά κάθε γωνιά της είναι μια νέα πηγή έμπνευσης», λέει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved