Μαρία Ιωάννου: Μιλά για τον ρόλο της «κακιάς» στη σειρά «Ζωή μου»
Media

Μαρία Ιωάννου: Μιλά για τον ρόλο της «κακιάς» στη σειρά «Ζωή μου»

Μας συστήθηκε ως ανασφαλής Όλγα, στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Ο φετινός όμως ρόλος της στο Star είναι εκείνος που εκτίναξε τις μετοχές της.

Η όμορφη Μαρία Ιωάννου υποδύεται την απόλυτη «κακιά» στο επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ «Zωή μου». Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός υποδύεται με μαεστρία τη δαιμόνια Μάνια, και για να μπορέσει να την ενσαρκώσει, έκοψε τα μακριά ξανθιά μαλλιά της υιοθετώντας ένα πιο σκληρό στιλ.

«Είναι ένας κόντρα ρόλος, αλλά τον υποδύομαι με ενθουσιασμό. Οταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός και ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς, ο Βάσος Βάσσου, για να μου προτείνει τον ρόλο της κακιάς, διέκρινα στη φωνή του έναν δισταγμό. Ωστόσο, εγώ τον ευχαρίστησα που μου πρότεινε επιτέλους ένας σκηνοθέτης να ζωντανέψω έναν ρόλο διαφορετικό από αυτό της καλής και αξιοπρεπούς κοπέλας. Τώρα είμαι γυναίκα «έγκλημα» και το απολαμβάνω» λέει στην «Espresso» η Μαρία Ιωάννου και συμπληρώνει: «Η ηρωίδα μου είναι κακιά από τη φύση της. Δεν έχει ηθική, ούτε συνείδηση και αυτό της δίνει μια ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, καθώς κάθε πράξη της κρύβει μίσος και εκδίκηση».

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός ανήκει και στην ομάδα που γράφει τους διαλόγους του σεναρίου και αυτό για εκείνη είναι πολύ δημιουργικό: «Είναι μια συναρπαστική δουλειά η συγγραφή και με βοηθά καλύτερα στον τομέα της υποκριτικής. Με τη διπλή μου ιδιότητα ξέρω καλύτερα πώς κινούνται, πώς φέρονται οι άλλοι ήρωες και έτσι δουλεύω με άλλη οπτική την ηρωίδα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved