«Με αγάπη»: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα;
Media

«Με αγάπη»: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα;

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το πρόγραμμα «Following their footsteps-Ακολουθώντας τα βήματα τους» του Δικτύου “Solidarity Now”.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ταυτοποίηση και καταγραφή των ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, παρέχοντας τους ασφάλεια και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα των ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης σχετικά με την ανακύκλωση «yiuco.com». Στόχος αυτού του πρώτου ελληνικού αλλά και παγκόσμιου marketplace είναι η ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων μέσω της μεθόδου του upcycling.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου που είναι η «Παγκόσμια Ημέρα της Προωρότητας», η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για την αύξηση των πρόωρων μωρών στη χώρα μας καθώς και για τους παράγοντες που προκαλούν έναν πρόωρο τοκετό.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας γνωρίζει την Μαρά και την Φαρά, δύο αδερφές που ζουν στην μεγαλύτερη κατασκήνωση προσφύγων στο Ζαατάρι της Ιορδανίας. Στο πλαίσιο της εκστρατείας “Emergency Lessons”, αναδεικνύει με την επίσκεψη της εκεί, τη δύναμη της εκπαίδευσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved