Τσολάκη: «Στο Happy day δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισµός στη διάρκεια των 3 χρόνων της συνεργασίας µας»
Media

Τσολάκη: «Στο Happy day δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισµός στη διάρκεια των 3 χρόνων της συνεργασίας µας»

Η Ελένη Τσολάκη δηλώνει ευτυχισμένη στον εργασιακό χώρο μιας και είναι μέρος της ομάδας του Happy Day. Η ίδια αποκαλύπτει αν υπήρξε ποτέ ανάμεσα σε εκείνη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ανταγωνισμός.

Πώς είναι φέτος η χρονιά για το «Happy Day» µε µια καινούργια εκποµπή απέναντι;

Εµείς συνεχίζουµε να είµαστε µια δεµένη οµάδα και να κάνουµε αυτό που περιµένει ο κόσµος από εµάς. Είµαστε µια παρέα που θα κάνει την εσωτερική της πλάκα, θα σχολιάσει τα θέµατα της επικαιρότητας, θα ασχοληθεί και µε πιο σοβαρά θέµατα µαζί µε τον ∆ήµο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάµπρου. Είµαι από τους ανθρώπους που βλέπω τον ανταγωνισµό και δεν µου αρέσει να µένω στα στενά όρια του τι κάνουµε εµείς ή εγώ. Είµαι πολύ χαρούµενη που ο κόσµος συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του στην εκποµπή µας.

Αυτή η παρέα είναι µόνο τηλεοπτική;

Όχι, κάνουµε παρέα και πίσω από τις κάµερες. Πιστεύω ότι αυτό είναι και το µυστικό της επιτυχίας του «Happy Day», ότι είµαστε µια παρέα. Νοµίζω ότι το αντιλαµβάνεται και ο κόσµος και του αρέσει.

Με τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή υπήρξε ποτέ γυναικείος ανταγωνισµός;

Ποτέ! Ήταν ξεκάθαροι οι ρόλοι µας από την πρώτη στιγµή. Η Σταµατίνα είναι η αρχηγός αυτής της οµάδας και εµείς ακολουθούµε. Πιστεύω, βέβαια, ότι έχει να κάνει και µε τον χαρακτήρα του καθενός. Σε εµάς δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισµός στη διάρκεια των τριών χρόνων της συνεργασίας µας. Έχουµε χτίσει µια πολύ όµορφη σχέση. Αν η ζωή τα φέρει έτσι ώστε το επόµενο βήµα µας να µην είναι κοινό, πιστεύω ότι έχουµε δηµιουργήσει µια τόσο καλή σχέση που θα την έχουµε για χρόνια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved