Media

Ξέσπασε ο Βερύκιος: «Χθες δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς,τους μισθοφόρους»

Gossip-tv Team

Την ώρα της σύνδεσης με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε στο Happy day!

“Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας, ειδικά σήμερα, διότι παραμένετε πιστοί κάθε μέρα στο πρωινό μας ραντεβού. Είστε συνεπείς στην καθαρότητα του λόγου μας, δεν θέλε φτιασιδώματα, φρουφρού και αρώματα. Ειδικά η χθεσινή μέρα ήταν γράδο για μένα, ήταν τσεκ στο ραντεβού μας, ήταν ένα πραγματικό χτυποκάρδι -έτσι το ένιωσα. Όπως εκείνο το χτυποκάρδι του έφηβου στο πρώτο ραντεβού που υπάρχει ο φόβος του άγνωστου, του μη τυχόν και προδοθεί, μη τυχόν και αποτύχει η σχέση. Και εσείς αποδείξατε χτες, ειδικά χτες, ότι δεν μας προδώσατε.
Είσαστε εδώ μαζί μας, όπως μείνατε μαζί μας και τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου. Όπως μένετε μαζί μας τα τελευταία τρία χρόνια. Μα και χθες δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους! Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία. Γι’ αυτό σας υπόσχομαι ότι θα πάρω κουράγιο, θα δουλεύω περισσότερο, θα πηγαίνω όχι στο 21 αλλά και στο 69 για πάρτι σας... Είμαστε οι πρώτοι μάγκες της πρωινής παρέας γιατί έχουμε μια σχέση ερωτική μαζί σας. Και γιατί στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια!»
«Είναι αυτό που και να καταλαβαίνεις δεν θέλεις να καταλαβαίνεις! Όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα!», κατέληξε η Τσιμτσιλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved