Βαλέρια Κουρούπη: «Το κανάλι την αγάπησε τη σειρά από την αρχή. Δεν... έτυχε επομένως να πετύχει»
Media

Βαλέρια Κουρούπη: «Το κανάλι την αγάπησε τη σειρά από την αρχή. Δεν... έτυχε επομένως να πετύχει»

Νέες αφίξεις στην τάξη των «Συμμαθητών». Η ζεν Τάρα και η αυστηρή καθηγήτρια Αιμιλία, ή αλλιώς η Μαρία Κωνσταντάκη και η Βαλέρια Κουρούπη, έρχονται με... φόρα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και θα προκαλέσουν αναστάτωση...

Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξη της μίλησε για τη συνταγή της επιτυχίας της σειράς.
«Καταρχήν πρόκειται για ένα all star cast. Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος ξέρει πολύ καλά την τηλεόραση. Είναι ένας έξυπνος, καλός και ευαίσθητος άνθρωπος, που όμως είναι και αυστηρός όταν πρέπει. Ξέρει να οργανώσει τη δουλειά. Το κείμενο του Γιώργου Φειδά έχει γραφτεί με αγάπη και γλύκα. Και φυσικά το κανάλι την αγάπησε τη σειρά από την αρχή. Δεν... έτυχε επομένως να πετύχει. Γι' αυτό τη βλέπουν από παιδιά μέχρι υπερήλικες», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα.

Όσο για το αν έχει προλάβει αυτή τη σεζόν να δει καθόλου τηλεόραση;
«Στα ρεπό μου παρακολουθώ "Μουρμούρα", που τη βλέπει επίσης φανατικά ο γιος μου, και το "Σόι". Είδα τη "Λέξη που δε λες" και μου άρεσε πάρα πολύ. Είπα: "Ορίστε, και με λιγότερα χρήματα μπορούμε!". Ωραίοι ηθοποιοί, ωραία γυρίσματα και μουσικές. Ειδικά ο Δημήτρης Καταλειφός. Τον παρακολουθούσα από μικρή στο θέατρο, είναι η γενιά με την οποία έχω μεγαλώσει. Με συγκινεί τόσο πολύ να τον βλέπω τώρα στην τηλεόραση», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved