Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν παρουσιάζω είμαι ο εαυτός μου»
Media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν παρουσιάζω είμαι ο εαυτός μου»

Γράφει για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχει ήδη καταγεγραμμένες ιδέες για ένα θεατρικό έργο, ενώ στις 16 του μήνα ντεμπουτάρει ως οικοδεσπότης του «The Voice» από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Αυτό που κατάλαβα φέτος είναι ότι μου αρέσει να είμαι δημιουργικός γράφοντας και να ξεδίνω με το να βρίσκομαι σε ένα πρόγραμμα χαρούμενο, μεγάλο και φαντασμαγορικό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση. Ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τη συγγραφή. Όταν όμως μου έγινε η πρόταση για το “The Voice”, αρχικά από το STAR και κατόπιν από τον ΣΚΑΪ, δέχτηκα να το κάνω γιατί είναι ένα σόου που μου άρεσε και το παρακολουθούσα όταν προβαλλόταν. Το συγκεκριμένο talent show έχει σενάριο και πλοκή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Επίσης, ξεκινάει με ένα ήδη υψηλό επίπεδο στις φωνές των υποψηφίων που διαγωνίζονται. Δεν έχει στόχο ούτε να διακωμωδήσει κάποιον, ούτε να κάνει το κοινό να γελάσει εις βάρος του. Οι συμμετέχοντες έχουν καλή φωνή και αυτό που ψάχνουμε να βρούμε είναι ποιος έχει την πολύ καλή φωνή», εξηγεί ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφορικά με τον νέο του ρόλο. Ή μήπως δεν υποδύεται ρόλο αλλά ενσαρκώνει απλώς τον εαυτό του;

«Όταν παρουσιάζω είμαι ο εαυτός μου. Και πλέον είμαι άνετα και απενοχοποιημένα ο εαυτός μου. Είμαι ελεύθερος, είμαι ο Γιώργος. Εχω συναισθήματα, έχω έντονη την αγωνία για τους συμμετέχοντες, γίνομαι κι εγώ ένας από την παρέα στα blind auditions. Αισθάνομαι όπως όταν πηγαίνω στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω αγώνες στίβου. Ζω τη διαδικασία με πολλή αγωνία. Και δεν νιώθω ότι πρέπει να είμαι κάπως, παρά εμψυχωτικός, καθησυχαστικός και προστατευτικός με τους διαγωνιζόμενους», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved