Ιωσήφ Μαρινάκης: «Η επιβίωση είναι το παν»
Media

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Η επιβίωση είναι το παν»

Η μυθοπλασία στην τηλεόραση πλέον έχει ανακάμψει. Οι δουλειές, παρότι η οικονομική κατάσταση έχει χειροτερέψει, είναι ποιοτικά το ίδιο καλές με παλαιότερα ή τις έχει επηρεάσει η κρίση; Τι λέει ο Ιωσήφ Μαρινάκης;

«Είναι πολύ σχετικό πάλι όλο αυτό. θεωρώ ότι έχει πέσει λίγο -δεν θα πω η ποιότητα- αλλά η στάθμη όλων των πραγμάτων, πόσο μάλλον στην εικόνα και στην απόδοση αυτών που βλέπουμε στις οθόνες μας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι γίνεται υπερπροσπάθεια από όλους τους συντελεστές των σειρών, γιατί υπάρχει μικρότερο μπάτζετ. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκινάνε όλα στη δουλειά, από τα χρήματα, που, παρότι πλέον είναι λιγότερα σε σχέση με παλαιότερα, προσπαθούμε να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε περισσότερες ώρες. Γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους. Οπότε θεωρώ ότι προσπαθούμε να αντισταθμίσουμε όλο αυτό. Γένικότερα, θεωρώ ότι, στην Ελλάδα, σε σχέση με το μπάτζετ που υπάρχει και με όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε πολύ καλά. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε κανένας Αμερικανός να έρθει εδώ καινά κάνει μία σειρά ή μία ταινία με τα χρήματα που προσφέρονται»

Το καλό είναι ότι γίνονται σειρές...
«Το καλό είναι ότι υπάρχει ανάκαμψη και ότι γίνονται βήματα. Προσπαθούμε πολύ να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο το αποτέλεσμα. Παλεύουμε! Το παλεύουμε όλοι!»

Θα τον ενδιάφερε να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά, όπως παρουσίαση;
«Όχι, δεν νομίζω, θα έπρεπε να ήταν κάτι που θα με εξίταρε πολύ, για να έκανα κάτι. Ίσως, αν έκανα κάτι, θα ήταν να ταξίδευα σε όλο τον κόσμο, κάτι σαν το World party. Αυτό, ναι, θα μου άρεσε πάρα πολύ. Αυτό θα το έκανα. Παρ' όλα αυτά, γενικά, η παρουσίαση δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει»

Υποκριτική και πάλι υποκριτική, λοιπόν; «Ναι, διότι, εκτός του ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν την παρουσίαση πολύ καλύτερα, θεωρώ ότι ένας ηθοποιός «καίγεται» όταν κάνει κάτι άλλο. Και δεν βρίσκω τον λόγο, παρά μόνο αν το θέλει πολύ»

Για οικονομικούς λόγους, όμως;
Για οικονομικούς λόγους, φυσικά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν μπορείς να πεις τίποτα και για κανέναν. Κοίταξε, για οικονομικούς λόγους θα έκανα τα πάντα - εννοείται τηρώντας ένα μέτρο. Ωστόσο θα δούλευα ακόμα και ως σερβιτόρος, προκειμένου να μπορώ να τακτοποιώ τα έξοδα μου και να ζω την οικογένεια μου. Σωστά; Φυσικά, αν δεν είχα ρόλο και μου πρότειναν παρουσίαση, θα το έκανα, δεν το συζητάμε. Η επιβίωση είναι το παν. Και επειδή τα τελευταία χρόνια όλοι μας έχουμε κάνει διάφορα πράγματα για τα προς το ζην, καλό είναι να μην κρίνουμε κανέναν για οτιδήποτε, διότι τίθενται ουσιαστικά θέματα ζωής. Με άλλα λόγια, δεν είναι θέμα καλλιτεχνικής επιλογής πλέον»

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved