Χριστίνα Σούζη: «Τώρα έχω βάλει λίγο φρένο στον εαυτό μου, γιατί παλαιότερα μπορεί να…»
Media

Χριστίνα Σούζη: «Τώρα έχω βάλει λίγο φρένο στον εαυτό μου, γιατί παλαιότερα μπορεί να…»

Με ποιον παρουσιαστή έχει δεθεί περισσότερα η κυρία του καιρού, Χριστίνα Σούζη στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ;

«Με τους Λυριτζοοικονόμους. Και να σου πω και κάτι; Και με τον Μπογδάνο. Μου τη λέει λίγο, του τη λέω κι εγώ. Είναι πολύ έξυπνος ο Κωνσταντίνος και γι' αυτό ακριβώς ξέρει πού θα σταματήσει. Έχουμε και τις καλές και τις κακές στιγμές μας, αλλά έχουμε καλή χημεία. Την αποκτήσαμε με κόπο, πρέπει να πω. Τώρα είμαστε εντάξει».

Είναι από τους ανθρώπους που χτίζουν σχέσεις;
«Βέβαια. Απλώνω γέφυρες. Με όλους είμαι πολύ καλά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Απλά ξεχωρίζω τον Λυριτζή και τον Οικονόμου γιατί έχω και μια ευγνωμοσύνη που με φώναξαν. Ουσιαστικά όταν άρχισαν τα παιδιά εδώ, τότε άρχισα να γίνομαι κι εγώ γνωστή. Μετά ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα», λέει στην εφημερίδα espresso.

Όσο για τι είναι αυτό που μπορεί να την εκνευρίσει;

«Απλά πράγματα. Όταν με βγάζουν από το πρόγραμμά μου, όταν αισθάνομαι αδικία ή ότι δεν γίνεται κάτι σωστά ενώ θα μπορούσε να γίνει καλύτερα και στο κανάλι και στο σπίτι μου. Τώρα έχω βάλει λίγο φρένο στον εαυτό μου, γιατί παλαιότερα μπορεί να έμπαινα στον διοικητή της ΕΜΥ και να χτύπαγα το χέρι και να του έλεγα «αυτό το έκανες λάθος. Ή θα το κάνεις σωστά ή θα παίξουμε ξύλο». Τέτοια πράγματα. Εδώ στο κανάλι δεν έχει χρειαστεί ακόμα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved