«Προδοσίες»: Όλες οι λεπτομέρειες για τα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς
Media

«Προδοσίες»: Όλες οι λεπτομέρειες για τα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς

Αποκαλυπτικά και γεμάτα αποκαλύψεις τα νέα επεισόδια της σειράς «Προδοσίες».

Η Νίνα προσπαθεί να πάρει με το μέρος της το Στέφανο για να ξανακερδίσει τον Παύλο. Ο Ανδρέας αρχίζει να έχει υποψίες για τη Ζωή κι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στον Παύλο. Η Μαρίνα πιέζεται από τις απειλές της Κλαιρης να πάρει μια επώδυνη απόφαση. Η Λούση κι ο Μάρκος μένουν άναυδοι από τα νέα σχέδια του πατέρα τους, ενώ η Μυρτώ βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Η Ισμήνη αφήνεται για μια ακόμη φορά να πιστέψει τις υποσχέσεις του Νικηφόρου, λίγο πριν αντιμετωπίσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη...

Ο Μιλτιάδης κινείται πλέον νομικά εναντίον της Μυρτώς. Μάταια ο Στέφανος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Η Λούση κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον Άρη, ενώ ο Πέτερ προθυμοποιείται να βοηθήσει τη Μυρτώ να ξεμπλέξει. Ο Μάρκος είναι πολύ δυσαρεστημένος από την παρουσία του Παυλίδη στο κανάλι. Εκείνος αντίθετα δείχνει να την απολαμβάνει. Η Μυρτώ προτείνει στην Ισμήνη να μείνει μαζί της. Οι γονείς της Μαρίνας την υποστηρίζουν στα δύσκολα, ενώ ο Άρης πείθει τον Ανδρέα να τον πάει να συναντήσει τη Ζωή.

Η συνάντηση του Άρη με τη Ζωή δεν πάει όπως εκείνος ήλπιζε. Ο Ανδρέας προσπαθεί να βοηθήσει, ενώ η Λούση εξακολουθεί να επιμένει. Η Νίνα κουρδίζει το Στέφανο κι ο Ανδρέας φέρνει τη Ζωή να δει τη Λουΐζα. Η Ισμήνη ζητά τη βοήθεια του Πέτερ για τα θέματά της, ενώ η Μαρίνα αναγκάζεται να αποκαλύψει στο Μάρκο την αλήθεια. Ο Παύλος κάνει μια ρομαντική πρόταση στη Μυρτώ κι εκείνη αποφασίζει να εμφανιστεί επιτέλους στην αστυνομία, όπου έρχεται αντιμέτωπη με κάτι πολύ δυσάρεστο.

Όλοι στο νοσοκομείο ανησυχούν για την έκβαση της εγχείρισης της Λουΐζας. Ο Πέτρου στριμώχνει τη Μυρτώ ενώ η Ισμήνη ενδιαφέρεται για την υγεία του Πέτερ. Ο Μάρκος ψάχνει να βγάλει άκρη στο πρόβλημα, ενώ η Αλεξάνδρα προσπαθεί να συνεφέρει τη Μαρίνα. Ο Μανώλης έχει άλλη στάση από την Τασία απέναντι στην κόρη τους. Ο Στέφανος ακόμη διαπραγματεύεται με τη Νίνα για το θέμα της Μυρτώς. Η Ζωή αποκαλύπτει στον Ανδρέα όσα ξέρει για τον Άρη και τη Λούση.

Ο Άρης μαθαίνει ότι η Ζωή ξέρει για την περιπέτειά του με τη Λούση και προσπαθεί να της εξηγήσει, ενώ η Κλαίρη αποκαλύπτει στον Παυλίδη ότι γνωρίζει ένα μεγάλο του μυστικό. Ο Πέτερ ψάχνει πώς θα βοηθήσει τη Μυρτώ να βγει απ’ το αδιέξοδο ενώ ο Παύλος σκέφτεται ότι ίσως μπορεί να λύσει το θέμα με άλλο τρόπο. Ο Φίλιππος βασανίζεται με τον τρόπο, που εξελίσσεται η υπόθεση του Αναστασίου και θέλει να ξεφύγει απ’ το μπλέξιμο μαζί με την Έλλη. Ο Μάρκος αποφασίζει να πάει να βρει τη Μαρίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved