Ιωσήφ Μαρινάκης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο»
Media

Ιωσήφ Μαρινάκης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποκάλυψε τις εξελίξεις του ήρωα που υποδύεται στο «Μπρούσκο» και για τη σχέση του με την Αναστασία.

Υποδύεσαι τον Ανδρέα στο Μπρούσκο. Έχουμε δει και την ευαίσθητη και τη σκληρή πλευρά του. Τι χαρακτήρας είναι τελικά;

Το ένα δεν ακυρώνει το άλλο. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι και τα δύο. Οι πολύ ευαίσθητοι γίνονται και πολύ σκληροί, αλλά και το αντίθετο. Ο Ανδρέας είναι ένας ξεκάθαρος χαρακτήρας, που θέλει να μην του πειράζουν τους ανθρώπους που αγαπά.

Οπότε δεν κρύβει μυστικά;

Ναι. Αργότερα, βέβαια, δεν ξέρω τι μπορεί να βγάλει το σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Προς το παρόν δεν έχει μυστικά. Έτσι, είναι λίγο επίφοβο να το πούμε αυτό. Έχω και εγώ κάποιες επιφυλάξεις.

Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του;

Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει δικαιοσύνη, θέλει εκδίκηση, το έχει πει, οπότε είναι ικανός να κάνει τα πάντα γι' αυτό.

Θα μιλήσει στην Αναστασία;

Θέλει να της το πει. Έξαλλου, ο Ανδρέας είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του θέλει να είναι ξεκάθαρος. Δεν θα της το έλεγε, μόνο σε περίπτωση που θα ήθελε να την προστατεύσει. Ωστόσο νομίζω ότι οι συγκυρίες και οι καταστάσεις δεν θα του το επιτρέψουν να το κρατήσει μυστικό.

Ο Ανδρέας θα συμμαχήσει με κάποιον, για να φτάσει στην εκδίκηση που τόσο επιθυμεί;

Ναι, θα προσπαθήσει να κάνει συμμαχίες, θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κεφαλή του ανθρώπου που αποφάσισε να σκοτώσει τον αδελφό του και, γενικά, θέλει δικαιοσύνη, θα προσπαθήσει να κάνει συμμαχίες, να δούμε όμως αν θα τα καταφέρει.

Για την Αναστασία, τι συναισθήματα τρέφει;

Κοίταξε, ο Ανδρέας είχε ήδη γευτεί μία απόρριψη από την Αναστασία. Πάντα την ήθελε. Και νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε όταν έφτασε στα Χανιά. Την έχει βαθιά μέσα στην καρδιά του, θέλει πάρα πολύ να προχωρήσει μαζί της.

Θα τη διεκδικήσει;

Φυσικά! Χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε ρήξη με τον Ματθαίο; Φυσικά! Νομίζω ότι είναι τέτοιος ο χαρακτήρας, που και η Βάνα Δημητρίου το πηγαίνει προς τα εκεί. Και, αν δεν το πηγαίνει, θα προσπαθήσω εγώ, σαν Ιωσήφ, να το διεκδικήσω αυτό το πράγμα, γιατί είναι κάτι το οποίο είναι ξεκάθαρο. Ο Ανδρέας είναι ξεκάθαρος και ό,τι θέλει το διεκδικεί και προσπαθεί να το πάρει. Αλλά θεωρώ πως η Βά­να το ξέρει καλύτερα αυτό.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved