«Ζωή μου»: Ο Θέμης αποφασίζει να κάνει το τεστ DNA
Media

«Ζωή μου»: Ο Θέμης αποφασίζει να κάνει το τεστ DNA

Οι εξελίξεις της σειράς «Ζωή μου» είναι πολλές και ανατρεπτικές και αυτή την εβδομάδα.

Η Μάνια μετά την είδηση που της ανακοινώνει ο γιατρός του νοσοκομείου, επιδιώκει να συναντήσει τον Γιάννη, αλλά εκείνος την απορρίπτει, λέγοντας της ότι δεν είναι σίγουρος για το παιχνίδι που παίζει μαζί του. Ο Θέμης πηγαίνει να δει τη μικρή και διαπιστώνει και ο ίδιος πια ότι η Δήμητρα έχει κάνει σχέση με τον Κώστα. Ο Μάνος και η Άννα προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Χριστίνα ψυχολογικά για την επικείμενη εγχείρηση στην οποία θα υποβληθεί, και όταν εκείνη πανικοβάλλεται, ζητούν τη στήριξη της Πάολας. Ο Αντώνης συζητά με την Αννίτα τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία του γιου της και αυτό τους φέρνει πιο κοντά… Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να φύγει για την Πάφο, προκειμένου να ερευνήσει τις αιτίες της καταστροφής του πατέρα του, τη στιγμή που η Ναταλία, έπειτα από τις προτροπές της Ειρήνης, πείθεται να συναντηθεί όλη η παρέα, και να λύσουν την παρεξήγηση. Εκεί όμως η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου…

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει νωρίτερα στο σπίτι και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Μάνος και η Άννα παίρνουν στο νοσοκομείο τη Χριστίνα να εγχειριστεί ενώ την ίδια στιγμή ο Κώστας με τη Δήμητρα ζουν τον έρωτα τους. Η Μάνια αποφασίζει πως δεν πρέπει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους… έτσι αποφασίζει να δράσει άμεσα και να τελειώσει μια ώρα γρηγορότερα ο γάμος του Γιάννη και της Στέλλας. Η Ειρήνη μην αντέχοντας τις τύψεις αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία.

Ο Πέτρος συλλαμβάνεται για το βιασμό της Ναταλίας και ο κυρ Γιώργης ζητά τη βοήθεια της Νίνας. Η Μάνια μπαίνει στο σπίτι της Στέλλας με το αντικλείδι και καταλαβαίνει πως ο Γιάννης και η Στέλλα μια χαρά ζευγάρι είναι. Εκεί, βάζει μπρος το στανικό της σχέδιο. Ο Θέμης τσακώνεται με τη Δήμητρα επειδή καταλαβαίνει πως έχουν γίνει ζευγάρι και βρίσκει δικαιολογία τη Ζωή. Νευριασμένος όπως είναι… τα βάζει με τον πατέρα του και η σύγκρουση μεταξύ τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο Χρήστος απειλεί την Ειρήνη και τη φοβερίζει… με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πει ψέματα στην αστυνομία.

Ο Χρήστος και η Ειρήνη ανακρίνονται για τον βιασμό της Ναταλίας και η Νίνα πηγαίνει μαζί με το δικηγόρο της οικογένειας Δρούση στον Πέτρο και του ανακοινώνει ότι θα αναλάβει εκείνος την υπεράσπιση του. Η Άννα και ο Μάνος καθησυχάζονται σε σχέση με την επέμβαση της Χριστίνας, αφού οι αναλύσεις βγαίνουν καλές. Στο μεταξύ η Μάνια επισκέπτεται τη Σμαράγδα και της γνωστοποιεί την εγκυμοσύνη της, κι εκείνη προσπαθεί να την πείσει ότι είναι λάθος να κάνει έκτρωση. Ο Θέμης συζητά με τον Φώτη τις ανησυχίες του σχετικά με το θέμα της πατρότητας της Ζωής, ενώ εκείνος του λέει πως αν αποφασίσει να κάνει τεστ DNA θα το αναλάβει ο ίδιος και θα τον στηρίξει όσο μπορεί. Στο μεταξύ ο Ηλίας επισκέπτεται τον Αντώνη στο γραφείο του και του ζητά το λόγο για το άρθρο που δημοσίευσε, εξαπολύοντας απειλές. Η Δήμητρα κλείνει μετά από καιρό να παίξει σε καινούργια παράσταση και η χαρά της είναι πολύ μεγάλη. Ο Κώστας όμως, παίρνει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Η μικρή Χριστίνα εισάγεται εσπευσμένα στο χειρουργείο σκορπώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένεια της. Ευτυχώς η εγχείρηση πετυχαίνει και η ζωή της σώζεται την τελευταία στιγμή. Η Δήμητρα θυμώνει με την πρόταση γάμου του Κωστή γιατί δεν της αρέσει η ιδέα να την παντρευτεί μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν τη Ζωή. Παράλληλα, το τεστ εγκυμοσύνης που κάνει η Στέλλα βγαίνει αρνητικό με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση. Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος φροντίζει τη Ναταλία που κλείνεται στον εαυτό της, ενώ η Νίνα προσπαθεί κι αυτή να βοηθήσει με το δικό της τρόπο. Η Λένα, αναγκάζεται να αλλάξει πάλι σπίτι ενώ γράφεται σε μια σχολή, τα δίδακτρα της οποίας αναλαμβάνει να πληρώνει ο Πάνος. Την ίδια στιγμή η Μάνια προσεγγίζει το Θέμη με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να πετύχουν ο καθένας το σκοπό του. Τέλος, ο Θέμης ανακοινώνει στη Δήμητρα και στον Κώστα πως θα κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι αυτός είναι ο πατέρας της Ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved