H σκληρή κριτική στον Λιάγκα για το «Lucky Room»: «Ήρθε να μας το παίξει κύριος»
Media

H σκληρή κριτική στον Λιάγκα για το «Lucky Room»: «Ήρθε να μας το παίξει κύριος»

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη εβδομάδα το νέο παιχνίδι του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα και η πρώτη αρνητική κριτική δεν άργησε να έρθει.

«Lucky room»! Ήρθε την περασμένη εβδομάδα με... φόρα στους δέκτες μας και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος κι από τις τηλεθεάσεις που χτύπησε, κατάφερε να αναστατώσει για τα καλά τα λιμνάζοντα, τηλεοπτικά νερά της Κυριακής.

Ο Γιώργος Λιάγκας ντυμένος... κύριος, μια και μετά από έξι και πλέον χρόνια μπόρεσε να πετάξει από πάνω του τα... φουτεράκια και τα τζιν του πρωινάδικου, έβαλε την κουστουμιά του και ήρθε να μας το παίξει... κύριος και σε ό,τι έχει να κάνει και με την εμφάνισή του αλλά και με τη γενικότερη τηλεοπτική του παρουσία.

Μπορεί ο τηλεοπτικός, βραδινός Λιάγκας να μη θύμιζε σε τίποτα τον πρωινό, όμως, κατ΄ ουσίαν ήταν ίδιοι.
Γιατί εννοείται πως Γιώργος χωρίς ίντριγκα δεν γίνεται. Αν νομίζετε πως έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρόαιμο τηλεπαιχνίδι, απατάσθε. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα καλοστημένο ριάλιτι. Το «Lucky Room» μοιράζει μέχρι 150.000 ευρώ (είναι πολλά τα λεφτά, Αρη...) και καλείται να τα διεκδικήσει μία οικογένεια. Οπότε, την ώρα της... κρίσεως οι κόκκινες γραμμές που εμφανίζονται και οι ισορροπίες που δημιουργούνται είναι πολύ λεπτές ανάμεσα στην οικογένεια. Υπάρχει κορύφωση της αγωνίας, κριτική για την επιλογή, περίεργη ψυχολογία, συγκρούσεις...

Ετσι, ναι, με βεβαιότητα μπορώ να πω πως ο Γιώργος Λιάγκας στον τηλεοπτικό χειρισμό ήταν εξαιρετικός, μια και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως έκαστος στο είδος του και ο Γιώργος Λιάγκας στο... φιτίλιασμα.
Κατά τα άλλα ήταν άνετος, ετοιμόλογος, έκανε χιούμορ, όπου έπρεπε πήγαινε... by the book και όπου επιβαλλόταν να πέσει... μπουρλότο, με χαρά εκτελούσε τα καθήκοντά του», γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved