«Ιστορίες»: Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας και τα κρυμμένα μυστικά του Προσφυγικού
Media

«Ιστορίες»: Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας και τα κρυμμένα μυστικά του Προσφυγικού

Ο Έντι Ράμα και τα κρυμμένα μυστικά του Προσφυγικού στις Ιστορίες με τους Αλέξη Παπαχελά , Σία Κοσιώνη , Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 23.30 στην τηλεόραση του  ΣΚΑΙ. 

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, μιλά αποκλειστικά στις Ιστορίες και στον Αλέξη Παπαχελά. Ο Αλβανός ηγέτης απαντά στα ζητήματα της οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με την Ελλάδα, στα σενάρια της «Μεγάλης Αλβανίας», στην υπόθεση των σπιτιών της ελληνικής μεινότητας στη Χειμάρρα, ενώ σχολιάζει την ανάρτησή του στο Facebook για την Ακρόπολη, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Παύλος Τσίμας ταξιδεύει στη Χίο τις ημέρες που η ένταση κλιμακώθηκε στο νησί, μπαίνει στον καταυλισμό της Σούδας και καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ των προσφύγων. Μιλά επίσης με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου και τους πρόσφυγες που περιμένουν τα αποτελέσματα της αίτησής τους, ενώ η κάμερα της εκπομπής μπαίνει και στο Κέντρο Φιλοξενίας στα Οινόφυτα, όπου οι οικογένειες των προσφύγων ετοιμάζονται να βγάλουν το Χειμώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved