Τζώρτζια Παναγή: Η πρόταση από το «Ξαναδέστε τους» και η μετακόμιση στην Αθήνα
Media

Τζώρτζια Παναγή: Η πρόταση από το «Ξαναδέστε τους» και η μετακόμιση στην Αθήνα

Η Τζώρτζια Παναγή άφησε την Κύπρο για να έρθει στην Ελλάδα. 

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από το «Ξαναδέστε τους» και μέσα σε ένα βράδυ έπρεπε ν΄αφήσει τα πάντα στην Κύπρο και να έρθει στην Αθήνα.

Φέτος διάβασα πως θα ήσουν στο ΡΙΚ, στην πρωινή ζώνη, όμως τελευταία στιγμή αυτό δεν συνέβη. Τι ακριβώς έγινε;

«Ναι, ισχύει. Θα ήμουν στο ΡΙΚ, στο πρωινό, όμως τελικά ναυάγησε αυτή η συνεργασία και δεν πήγα. Κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί μου ήρθε μία μοναδική ευκαιρία στο δρόμο μου από το πουθενά. Δεν θα πήγαινα, όμως, έτσι κι αλλιώς στο ΡΙΚ, επειδή προέκυψαν ορισμένα θέματα νομικής φύσεως με τον σταθμό.»

Δηλαδή;

«Επειδή το ΡΙΚ είναι κρατικό κανάλι και όχι ιδιωτικό, υπήρχε ένα θέμα με την πρόσληψή μου. Ήταν κάτι διαδικαστικό και υπήρχε κόλλημα. Εντάξει, δεν πειράζει.»

Κι όταν έμεινες χωρίς δουλειά στην Κύπρο, περίμενες ότι θα είχες πρόταση από τον Alpha Ελλάδος;

«Με πήραν ξαφνικά τηλέφωνο να περάσω από casting για το «Ξαναδέστε τους». Όλα έγιναν ξαφνικά. Μία που με πήραν κι άλλη μία που μάζεψα τα πράγματά μου, μέσα σε ένα βράδυ, και βρέθηκα στην Αθήνα. Ήθελα να το ζήσω αυτό! Μέχρι το απόγευμα της ίδιας μέρας του δοκιμαστικού, μού ανακοίνωσαν ότι εγώ θα ήμουν το τέταρτο μέλος. Δεν είχα καν στο μυαλό μου ότι θα επέλεγαν εμένα! Έβαλα τα δυνατά μου, βέβαια, για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται στο δοκιμαστικό – αλλά ως εκεί. Δεν έκανα τρελά όνειρα. Εξάλλου, δεν ήξερα κανέναν, ήμουνα μία άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Άλλος κόσμος. Αφού, όταν είδα στους διαδρόμους την Ελένη Μενεγάκη, γύρισα το κεφάλι μου και είπα στο Γιάννη Χατζηγεωργίου που βρισκόταν μαζί μου, τον οποίο είχα γνωρίσει λίγα λεπτά πριν: «Α! Η Μενεγάκη! Δεν το πιστεύω!». Ήταν σαν να ζούσα αλλού! Μετά, όταν μου ανακοίνωσαν ότι επέλεξαν τελικά εμένα, εξεπλάγην. Μου γύρισε ο κόσμος ανάποδα!»

Πώς αντέδρασες;

«Δεν το πίστευα! Αναρωτιόμουν κι έλεγα «καλά, τώρα θα μείνω στην Αθήνα;». Δεν μπορούσα καν να πάρω τη μητέρα μου να την ενημερώσω. Είχα παγώσει! Δεν ήξερα τι να της πω. Με στήριξε πάρα πολύ η μαμά μου. Είναι η πρώτη που με υποστηρίζει σε όλα. Μετά από κάποιες ώρες ηρέμησα.»

Μετακόμισες άμεσα στην Αθήνα;

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι όλων. Στην αρχή έμενα σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, δεν μπορούσα να βρω σπίτι αμέσως. Έπειτα βρήκα ένα διαμέρισμα στην Πανόρμου, για να είμαι δίπλα στο μετρό κι έτσι να έρχομαι εύκολα στη δουλειά μου. Πριν από λίγες μέρες μετακόμισα. Με βοήθησαν οι φίλες μου που είχαν έρθει εδώ.»

Προσαρμόστηκες;

«Το προσπαθώ, δεν είναι κι εύκολο. Μπορεί να μιλάμε την ίδια γλώσσα, αλλά η καθημερινότητα είναι πολύ διαφορετική στην Ελλάδα, απ’ ό,τι στην Κύπρο. Η Αθήνα είναι μία μεγαλούπολη εκατομμυρίων – δεν έχει καμία σχέση με τη Λευκωσία. Επίσης, αν και προτεραιότητά μου τώρα είναι η δουλειά μου, πρέπει να φτιάξω και το σπίτι μου. Ακόμα δεν έχω όλα τα έπιπλα. Το διαμορφώνω μέρα με τη μέρα.»

Πρόλαβες να κάνεις φίλους, παρέες;

«Ακόμα όχι. Έχω αρκετούς γνωστούς και μπορώ να τους πάρω ένα τηλέφωνο, αν χρειαστώ κάτι. Αυτό που με δυσκολεύει κάπως είναι οι αποστάσεις, οι οποίες είναι τεράστιες. Για να πάω από το ένα κατάστημα στο άλλο, διανύω την απόσταση με τα πόδια ή με το μετρό. Οπότε, αυτό με κουράζει λίγο. Δεν οδηγώ εδώ στην Ελλάδα. Προσαρμόζομαι, όμως, το παλεύω τουλάχιστον.» είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved