9 Μήνες: Όμηρος στα χέρια των χάκερ ο…
Media

9 Μήνες: Όμηρος στα χέρια των χάκερ ο…

Ο Μάνος συναντιέται με τον Κυριάκο στο Τμήμα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες.

Η Έλσα μπαίνει ανάμεσά τους για να προλάβει νέο κακό. Ο Δήμος μαθαίνει πως η γυναίκα που ψάχνει είναι η μητέρα της Κρίστης και ζητάει από τον Διαμαντίδη να πείσει τον Άλκη να τους καλέσει σε δείπνο. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να μην τον ενοχλήσει ξανά, καθώς είναι αποφασισμένος να πετύχει ο γάμος του. Εκείνη δέχεται και του λέει για ένα επαγγελματικό ραντεβού που του έχει κανονίσει σε ξενοδοχείο. Ο Σερέτης παίρνει τη φωτογραφία του άντρα με το τατουάζ που βρέθηκε πυροβολημένος.

Ο Δημήτρης πείθει τον Αντρέα να τον πάρει μαζί του στην επιχείρηση. Η Εύα δίνει στην Έλενα τις παιδικές φωτογραφίες της Δάφνης και της θυμίζει τα χρόνια που έχασε, ενώ παράλληλα της βάζει ιδέες πως ο Πέτρος έχει ερωμένη. Μετά από την επιθυμία της Ελπίδας, ο Πέτρος βγάζει εισιτήρια για την Ελλάδα, σκεπτόμενος πως αργότερα θα πάει κι εκείνος. Η Δάφνη ενημερώνεται για τον μάρτυρα που είδε τη Μαρίνα. Ο Διαμαντίδης λέει στον Άλκη πως ο Δήμος θέλει να γνωρίσει την Άννα.

Η Έλσα κολλάει αφίσες της Μαρίνας, όταν έρχεται ο Στέφανος και την παρακαλεί να τον αφήσει να είναι δίπλα της. Η Σοφία περιμένει τον Μάνο έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνος της ζητάει να τον αφήσει μόνο του. Ο Άλκης λέει στην Κρίστη να καλέσουν τον Δήμο σε δείπνο. Εκείνη φυσικά αντιδράει αλλά τελικά αφήνει ένα ενδεχόμενο να το ξανασκεφτεί. Η Δάφνη διαβάζει την κατάθεση του μάρτυρα, που αναφέρει πως είδε τη Μαρίνα να μπαίνει σε ένα κότερο, την ίδια μέρα με την εξαφάνισή της. Ο Μάνος ψάχνει απεγνωσμένα για αλκοόλ.

Ο Άλκης μπαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τρελαίνεται όταν βλέπει την Ηρώ. Την ίδια ώρα, η Κρίστη ετοιμάζει ένα σούπερ μεσημεριανό γεύμα για εκείνη και τον άντρα της. Η επιχείρηση της Δίωξης ανατρέπεται όταν οι χακεράδες κρατάνε τον Δημήτρη όμηρο. Ο Σερέτης ενημερώνει τη Δάφνη για τον δολοφονημένο άντρα, που είχε το ίδιο τατουάζ με αυτό που είχε περιγράψει ο Οδυσσέας. Όταν επιμένει να πιέσουν ξανά τον μικρό για το πού βρίσκεται το στικάκι, εκείνη αντιδράει έντονα. Την ίδια ώρα ενημερώνονται για την ομηρία που εξελίχθηκε στην επιχείρηση, και η Δάφνη ανησυχεί για την τύχη του Αντρέα. Εκείνος όμως ξεγελάει τους χακεράδες και η ομηρία λήγει, με τον ίδιο και τον Δημήτρη σώους και αβλαβείς.

Ο Μάνος βρίσκεται σε ένα μπαρ και πίνει μέχρι τελικής πτώσης. Η Θεανώ ενημερώνει τη Σοφία για την άφιξή της στο νησί σε λίγες μέρες μαζί με τη Νεφέλη. Η Ελπίδα ζητάει από τη Μάρθα, τώρα που θα γυρίσουν στην Αθήνα, να γνωρίσει τον πατέρα της. Η Δάφνη ενημερώνεται για την αίσια κατάληξη της ομηρίας. Ο Δημήτρης νιώθει άβολα για την πλεκτάνη που στήνει στον Αντρέα, ενώ εκείνος του έσωσε τη ζωή. Η Κρίστη ετοιμάζει το γεύμα περιμένοντας τον Άλκη, που την ίδια ώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο με την Ηρώ.

Η Εύα λέει στον Νικήτα πως θα ζητήσει από τον Κυριάκο στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο για παράνομες οικονομικές πράξεις. Ο μπάρμαν βρίσκει το δελτίο υγείας του Μάνου και καλεί επειγόντως ασθενοφόρο. Η Δάφνη τρελαίνεται με την επιπολαιότητα του Αντρέα να πάρει στην επιχείρηση τον Δημήτρη και ζητάει από τον Δημήτρη να φύγει από την Κύπρο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved