9 Μήνες: Οργή για τον απαγορευμένο έρωτα
Media

9 Μήνες: Οργή για τον απαγορευμένο έρωτα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες η Δάφνη αναστατώνεται όταν ακούει τον Οδυσσέα να λέει στον Αντρέα πως θα φύγει για να αφήσει εκείνον και τη Δάφνη να κάνουν δικά τους παιδιά.

Η Κρίστη οργίζεται με τον Άλκη που αντί να παρακολουθήσει τη συνέντευξή της, τον είχε πάρει ο ύπνος. Ο Αντρέας λυγίζει και λέει στον Οδυσσέα ότι τον θέλει πραγματικά για γιο του. Η Δάφνη, που ακούει, συγκινείται και καθησυχάζεται. Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Έλσα και της ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που έφερε στη ζωή της, αλλά παράλληλα επιμένει πως δεν ευθύνεται αυτός για την εξαφάνιση της Μαρίνας.

Η Σοφία εξακολουθεί να μην απαντάει στα τηλεφωνήματα του Μάνου, μέχρι που της στέλνει ένα μήνυμα πως είναι έξω από το σπίτι της. Όταν ο Μάνος της λέει πως εάν πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο διαλέγει εκείνη, λυγίζει και αφήνεται στο φιλί του. Η Θεανώ, που τους παρακολουθεί, οργίζεται, αφού καταλαβαίνει πως η κόρη της έχει ερωτευτεί τον δολοφόνο του γιου της.

Ο Κυριάκος εξακολουθεί να οδηγεί μέσα στη νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση, έχοντας στο μυαλό του αναμνήσεις από τη ζωή του με τη Μαρίνα, που τον αναστατώνουν. Η Σοφία μάταια προσπαθεί να πείσει τη Θεανώ πως το μόνο που αισθάνεται για τον Μάνο είναι μίσος. Οι αστυνομικοί που ερευνούν το σημείο που έσκαβε ο Κυριάκος ενημερώνουν το περιπολικό που τον παρακολουθεί πως ο λάκκος είναι άδειος. Την ίδια στιγμή όμως, οι αστυνομικοί που επιβαίνουν στο περιπολικό, βλέπουν το αυτοκίνητο του Κυριάκου που βγαίνει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό.

Ο Άλκης βλέπει τη συνέντευξη της Κρίστης στο internet και εκφράζει τον θαυμασμό του απέναντι στον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά της. Η Κρίστη κολακεύεται και παρασύρεται ερωτικά μαζί του. Η Έλσα σοκάρεται όταν η Δάφνη την ενημερώνει πως ο Κυριάκος είναι νεκρός. Η Κρίστη στέλνει στον Κίμωνα τη μελωδία για το τραγούδι που θέλει για τα ορφανά. Ο Άλκης κλέβει κοκαΐνη από την τσάντα της Ηρώς. Η Έλσα πιστεύει πως ο Κυριάκος αυτοκτόνησε από τύψεις, που σκότωσε τη Μαρίνα. Ο Διαμαντίδης μπαίνει απρόσμενα στο γραφείο του Άλκη, αιφνιδιάζοντας τον ίδιο και την Ηρώ.

Ο Αντρέας εκφράζει τις αμφιβολίες στο κατά πόσο ο θάνατος του Κυριάκου ήταν αυτοκτονία. Ο Διαμαντίδης προειδοποιεί την Ηρώ πως στο επόμενο λάθος που θα κάνει με τον Άλκη, θα τον βρει μπροστά της. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως θέλει να τη δει να ξαναφτιάχνει τη ζωή της, όχι όμως με τον Δήμο. Η Έλσα νιώθει απέραντο μίσος για τον Κυριάκο, που αυτοκτόνησε, αφού η ίδια έχασε κάθε ελπίδα να πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Η Δάφνη ζητάει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του Κυριάκου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved