«Traction»: Κάνει πρεμιέρα 27 Νοεμβρίου
Media

«Traction»: Κάνει πρεμιέρα 27 Νοεμβρίου

Το «Traction» ενηλικιώθηκε, καθώς έφτασε εσχάτως τα 18 χρόνια ζωής στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάζοντας θέματα για την αυτοκίνηση, τη μηχανοκίνηση και την τεχνολογία, μέσα από τη δική του, ξεχωριστή ματιά.

Η ενηλικίωση όμως δε συνεπάγεται αυτομάτως την ωρίμανση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμη μια φορά καθώς η ομάδα του Traction, προεξάρχοντος του Κώστα Στεφανή, επέλεξαν να φτάσουν στο προκαθορισμένο ραντεβού για την έναρξη της νέας σεζόν με... ελεύθερη πτώση!

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής:

Goodwood Revival
Revival σημαίνει αναβίωση. Μέσω της ετήσιας εκδήλωσης Goodwood Revival, αυτοκίνητα-κινητά μουσεία ζωντανεύουν ξανά, σε ένα Φεστιβάλ Αυτοκίνησης όπου οι συμμετέχοντες φορούν κλασικές ενδυμασίες του Μεσοπολέμου. Ο Κώστας Στεφανής έκανε αυτό το ταξίδι, στην Αγγλία και το χρόνο και, ντυμένος ανάλογα μας βάζει στο κλίμα...

Νέο Citroen C3
Η Citroen παρουσίασε στη Βαρκελώνη το νέο C3, μοντέλο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στην ανταγωνιστική κατηγορία των Σούπερ Μίνι.
Το Traction ταξιδεύει στην Καταλανική πρωτεύουσα για να πάρει μια πρώτη γεύση.

Yamaha Tracer 700
Κάθε τόπος διαθέτει ορισμένα είδη που ευδοκιμούν περισσότερο. Για την Ελλάδα, ως τέτοιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Tracer 700 της Yamaha, το νέο παράγωγο του επιτυχημένο MT07 με κινητήρα 700 κ.εκ., όπως προδίδει και το όνομά του!

Οδηγούμε με Υπευθυνότητα
Το Traction και ο Κώστας Στεφανής συνεχίζουν την μικρής διάρκειας, αλλά μεγάλης σοβαρότητας ενότητα Οδικής Ασφάλειας, αναλύοντας παραμέτρους που ίσως να μην είχαμε υπ' όψιν μας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved