Εμμανουέλα Αργείτη: «Πέρασα πολύ δύσκολα το «μαύρο» στην ΕΡΤ»
Media

Εμμανουέλα Αργείτη: «Πέρασα πολύ δύσκολα το «μαύρο» στην ΕΡΤ»

Για τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ αλλά και για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε όταν έπεσε «μαύρο», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Εμμανουέλα Αργείτη.

Σε λίγο καιρό ξεκινά η δική σας εκπομπή. Ποια θα είναι η θεματολογία της;

«Η εκπομπή θα λέγεται «ΕΡΤ- Report» και βασίζεται στο ερευνητικό ρεπορτάζ. Είμαστε τρεις γυναίκες εγώ, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Μάχη Νικολάρα. Θα βγαίνουμε από το στούντιο, θα πηγαίνουμε σε σπίτια, σε εργασιακούς χώρους στους δρόμους και θα καταγράφουμε, θα εμβαθύνουμε και θα αποκαλύπτουμε πτυχές της δημόσιας ζωής που θεωρούμε ότι μας αφορούν. Θα προσπαθήσουμε κυρίως να αναδεικνύουμε κοινωνικά θέματα και ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να γίνονται δίπλα μας. Όπως π.χ., η Ελευσίνα: πώς μια βιομηχανική πόλη μπορεί να γίνει πόλος πολιτισμού. Η για τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης. Ζητήματα που επειδή είμαστε κατά κύριο λόγο προσανατολισμένοι στο πολιτικό-οικονομικό κομμάτι περνούν στα ψιλά γράμματα».

Πώς βιώσατε το «μαύρο» στην ΕΡΤ;

«Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, ήταν μια περίοδος που έγινα μαμά και το μόνο μέλημα μου ήταν τα δίδυμα που έφερα στον κόσμο. Πέρασα πολύ δύσκολα το «μαύρο». Δεν είναι εύκολο η οικογένεια σου να βρίσκεται στην ανεργία. Το ευτύχημα μέσα σε αυτό είναι ότι είχα να ασχοληθώ με κάτι ιδιαίτερα σοβαρό», λέει η ίδια στην εφημερίδα Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved