Ποιος θεωρεί τον καυγά της Σπυροπούλου ευκαιρία για εκείνη;
Media

Ποιος θεωρεί τον καυγά της Σπυροπούλου ευκαιρία για εκείνη;

Την δική του άποψη για τον πρόσφατο καυγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον πρώην σύντροφο της, εξέφρασε γνωστός δημοσιογράφος, θεωρώντας πως έτσι η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να δείξει ποια είναι.

«Στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι θέλει να ακολουθήσει την πεπατημένη, μιας γλυκιάς, όμορφης κοπέλας, που έχει απορίες και λέει αστεία. Ίσως αυτό το «μοντέλο» παρουσίασης να της έχουν επιβάλει οι κάθε είδους «ειδικοί». Αποτέλεσμα;

Όλος αυτός ο «ρόλος» λοιπόν, κλοτσάει. Και σίγουρα αδικεί την παρουσιάστρια, που τον ακολουθεί σαν «συνταγή γιατρού». Μετά το επεισόδιο με τον πρώην αγαπημένο της, η Κωνσταντίνα, όσο ακραίο κι αν φανεί, έχει τη μοναδική ευκαιρία να βγάλει τηλεοπτικά την αλήθεια της, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Όπως ακριβώς είναι. Αν κάνει το λάθος και επιστρέψει στο «καβούκι» της «αφελούς ξανθιάς»; τότε απλά θα ξεθυμάνει τον -με την καλή έννοια- τσαμπουκά που θα μπορούσε να την κάνει τηλεοπτικά «μάχιμη», παραμένοντας μία από τα ίδια...», γράφει ο Θέμης Μάλλης στη στήλη του στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved