Μαρία Καβογιάννη: «Τα "Εγκλήματα" ήταν στην πραγματικότητα η ιστορία μίας παρέας»
Media

Μαρία Καβογιάννη: «Τα "Εγκλήματα" ήταν στην πραγματικότητα η ιστορία μίας παρέας»

Η Μαρία Καβογιάννη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη αλλά και για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα».

«Η επανάσταση της Μάγδας αρχίζει στο πρώτο επεισόδιο και εξελίσσεται σε ολόκληρη τη σειρά. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, θα σας πω μόνο πως η Μάγδα αισθάνεται όπως η Ελλάδα: πνίγεται από τους δανειστές της, δεν αντέχει άλλη καταπίεση και αποφασίζει να ορθώσει το ανάστημα της».

Πώς αισθάνεται που ξανασυναντιέται τηλεοπτικά με συνεργάτες από τα αξέχαστα «Εγκλήματα»;

«Τα "Εγκλήματα" ήταν στην πραγματικότητα η ιστορία μίας παρέας. Ήμασταν πέντε φίλοι ηθοποιοί, κολλητοί, κουμπάροι κ.λπ., και ζητήσαμε από έναν σεναριογράφο να μας γράψει κάτι που να παίζουμε όλοι μαζί. Και η παρέα μεγάλωσε και περάσαμε εκπληκτικά. Κανείς δεν είχε φανταστεί την επιτυχία και την ιστορία που θα "έγραφε" αυτή η σειρά. Όλα αυτά τα χρόνια η παρέα, όπως και η αγάπη μεταξύ μας έχουν παραμείνει, ακόμα κι αν δεν συναντιόμασταν καθημερινά στο γύρισμα. Οπότε τώρα που "ξανασμίξαμε μόνο ευτυχισμένη μπορώ να νιώθω...», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved