Tίνα Κατσίμπη: «Ήθελα το Daddy cool να πάρει το πράσινο φως για νέα επεισόδια αλλά δεν το περίμενα»
Media

Tίνα Κατσίμπη: «Ήθελα το Daddy cool να πάρει το πράσινο φως για νέα επεισόδια αλλά δεν το περίμενα»

Η σεναριογράφος του «Daddy Cool» Tίνα Κατσίμπη μίλησε για τα νέα επεισόδια.

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε πως το Daddy Cool πήρε το «πράσινο φως» για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση. Ήταν ένα στοίχημα αυτό και για μένα, αλλά-και για πολύ κόσμο που δουλεύει σ' αυτή τη σειρά.

Το περίμενες;

Το ήθελα. Δεν ξέρω αν το περίμενα, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα σ' αυτή τη χώρα. Ωστόσο, το ήθελα πολύ. Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να σταματήσω να κάνω αυτά τα ρομάντζα. Όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να γράψω ένα σίριαλ που να έχει μέσα πολλά στοιχεία: την κωμωδία, το δράμα, το μυστήριο, το αστυνομικό στοιχείο, και όλα αυτά σε μια ισορροπία. Από τον 2ο κύκλο βλέπουμε νέους ηθοποιούς, νέα πρόσωπα. Έχει φρεσκάδα φέτος. Δεν ήθελα να είναι απλώς ένα σίριαλ που να γελά­ει ο κόσμος, γιατί είναι τρομερή αυτή η αίσθηση. Ήθελα και θέλω να περάσω μηνύματα.

Από ποιον ήρωα να περιμένουμε ανατροπές;

Και από τη Νίνα θα δούμε, όταν αφεθεί στον Θαλή, αλλά και από τhν Αγγέλα, η οποία φαίνεται στην αρχή σκληρή, όμως μετά δεν ξέρει τι θέλει.

Τι περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων;

Σκέφτομαι να ηρεμήσω τον Μάξιμο και τη Στέλλα, γιατί τους έχω τυραννήσει, ενώ μέχρι το τέλος του 2ου κύκλου περνούν πάρα πολλά. Θέλω ο κόσμος να απολαύσει την ευτυχία αυτού του ζευγαριού, αλλά και το γιατί πρέπει να είναι μαζί αυτοί οι δύο, Παρ' όλα αυτά υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στο τέλος. Θα δείτε πολλά. Υπάρχουν μυστικά που κρύβει π Στέλλα και θα αποκαλυφθούν σιγά σιγά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved