Τα νέα «πακέτα» που θα συγκλονίσουν
Media

Τα νέα «πακέτα» που θα συγκλονίσουν

Το Πάμε Πακέτο θα προσπαθήσει να ενώσει δύο οικογένειες, που τα παιχνίδια της μοίρας τους ανάγκασαν να μην συναντηθούν ποτέ μέχρι τώρα. 

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, μόλις πριν τρία χρόνια, στα 57 της, συνειδητοποίησε πως η ζωή της ήταν βασισμένη σ’ ένα καλοφτιαγμένο ψέμα. Έμαθε ότι ο βιολογικός της πατέρας δεν ήταν ο άνθρωπος που είχε μεγαλώσει μαζί του τόσα χρόνια, αλλά εκείνος ο ψιλόλιγνος άντρας που πρωταγωνιστούσε στις παιδικές της μνήμες ως θείος. Τα πάντα ανατράπηκαν γύρω της και άρχισε να τα αμφισβητεί όλα, μέχρι που πήρε στα χέρια της την ληξιαρχική πράξη γέννησής της. Το όνομα που ανέγραφε στα στοιχεία πατρός ήταν ακόμα ένα σοκ για εκείνη. Η Νίτσα έρχεται, στην εκπομπή, για να βρει την άκρη του νήματος σε αυτή την τόσο μπερδεμένη ιστορία.

Είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της εκπομπής, που φιλοξενούμε αποστολέα από τον Βόρειο Πόλο. Η 38χρονη Νίνα ταξιδεύει με μία και μοναδική επιθυμία. Να συναντήσει για πρώτη φορά τον Έλληνα πατέρα της.

Στα επτά της χρόνια τη στιγμάτισε ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Έχασε με βίαιο τρόπο τη μητέρα της από τα χέρια του πατριού της. Το τραγικό είναι, ότι η Νίνα τότε θεωρούσε, ότι αυτός είναι ο βιολογικός της πατέρας. Λίγα χρόνια αργότερα, από μια σύμπτωση, έμαθε την αλήθεια και ανακάλυψε το πραγματικό όνομα του πατέρα της και την καταγωγή του. Δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά και να ονειρεύεται την ημέρα που θα τον συναντήσει.

Κάτω από ποιες συνθήκες ήρθε η Νίνα στον κόσμο; Πώς θα νιώσει ο πατέρας όταν μάθει τις συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε η κόρη του; Μια ιστορία που ανατρέπει κάθε σενάριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved