Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην τηλεόραση»
Media

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην τηλεόραση»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέστρεψε στη μικρή οθόνη έπειτα από μερικά χρόνια απουσίας. Ο λόγος ήταν η πρόταση του Λευτέρη Παπαπέτρου να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό μου γλυκιά μου συμπεθέρα».

Επιστρέψατε τηλεοπτικά; Τι σας έπεισε;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω αυτή τη δουλειά και που επιστρέφω στην τηλεόραση. Εχουμε ένα σενάριο μαγικό στα χέρια μας, με μια ιστορία η οποία ξεκινάει μία ημέρα πριν από τα capital controls και τελειώνει την ημέρα του δημοψηφίσματος».

Ουσιαστικά διαδραματίζεται την περίοδο της «κόλασης» για τη χώρα...
«Ακριβώς. Είναι ένα παζλ της ελληνικής κοινωνίας και της τρέλας που ζήσαμε τότε - τα απόνερά της τα ζούμε ακόμα - με μαγικό τρόπο. Ο Παπαπέτρου έχει κάνει μια καταγραφή βαθιά πολιτική και πολύ αστεία ταυτόχρονα. Εχει εμβαθύνει πολύ, είναι ένα αριστουργηματικό σενάριο. Συζητούσαμε με τη Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα ότι από τα "Εγκλήματα" έχουμε να γελάσουμε διαβάζοντας απλώς ένα σενάριο. Πιστεύω ότι θα πάει καλά, αν και τελικά καλύτερα να αφήνουμε το κοινό να αποφασίζει».

Μπορεί να προκύψει γέλιο μέσα από μια τόσο τραγική περίοδο, της οποίας είναι πολύ έντονες ακόμη οι μνήμες;
«Φυσικά και μπορεί, και μάλιστα τρομερό γέλιο».

Η σχέση σας με τον Λευτέρη Παπαπέτρου είναι καρμική. Γιατί επιμένετε σε αυτή τη συνεργασία τόσο πολύ;
«Έχετε δίκιο. Συναντηθήκαμε το 1995 και έκτοτε οι δρόμοι μας είναι κοινοί. Με οδήγησε σε σπουδαία πράγματα και είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση. Εγώ πιστεύω ότι είναι μακράν ο καλύτερος σεναριογράφος που υπάρχει στην Ελλάδα. Σπουδαίος τεχνίτης της γλώσσας και της καταγραφής χαρακτήρων και ένα πολύ σπουδαίο πλάσμα».

Ξανασυναντηθήκατε και με τη Μαρία Καβογιάννη.
«Είναι σημαντικό, γιατί ξαναβρισκόμαστε και έχουμε αλλάξει, έχουμε μεγαλώσει, οπότε έχουμε διαφορετικά πράγματα να πούμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ενέργεια που έχει ένας ηθοποιός. Οταν λοιπόν βρίσκεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς τόσο πολύ, η ενέργεια της σκηνής λάμπει. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για τη συνέχεια», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Το Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved