Μυρτώ Αλικάκη: «Το «Ταμάμ» ήρθε στον δρόμο μου ξαφνικά»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Το «Ταμάμ» ήρθε στον δρόμο μου ξαφνικά»

Το ότι στα δύσκολα χρόνια της κρίσης η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια ηθοποιός που τα έχει καταφέρει να υπάρχει και να υπάρχει μέσα από υπέροχες δουλειές είναι...

«Είναι τύχη! Γιατί το τι δουλειές θα έρθουν στον δρόμο σου είναι και θέμα τύχης έως έναν βαθμό. Και η αλήθεια είναι πως όντως νιώθεις τυχερός όταν τα πράγματα είναι δύσκολα κι εσύ συνεχίζεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. Στα χρόνια της κρίσης πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να μην κάνουν πλέον αυτό που αγαπούσαν. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα και, όπως συμβαίνει σε όλους τους χώρους, έτσι και στον δικό μας χώρο, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα», λέει στο Tv Έθνος ενώ μιλά για την απόφαση της να πει το «ναι» στο Ταμάμ.

«Το «Ταμάμ» ήρθε στον δρόμο μου ξαφνικά, και ήταν μία πρόταση στην οποία δεν θα μπορούσα να πω «όχι»! Το «Ταμάμ» μου άρεσε γιατί ταίριαζε με την αισθητική μου. Είναι μία σειρά με αισθητική, προσεγμένη από την πρώτη της μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια και το κυριότερο; Είναι μία σειρά που επί της ουσίας περνάει κάποια πολύ σοβαρά μηνύματα...», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved