Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ανακαλύπτω το όποιο ταλέντο μου»
Media

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ανακαλύπτω το όποιο ταλέντο μου»

Για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της υποκριτικής αλλά και πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

«Την κλίση μου στην υποκριτική την ανακάλυψα από μικρός. Τα ερεθίσματα ήρθαν από τους γονείς μου και ειδικά από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν κινηματογραφόφιλος και λάτρης του θεάτρου. Δεν με έστελναν ως παιδί να δω μια παιδική παράσταση. Αντίθετα, πηγαίναμε σε μια παράσταση που ήθελαν να δουν οι ίδιοι και την κουβεντιάζαμε. Τα αυτιά και τα μάτια μου ήταν ανοιχτά σ' έναν θαυμαστό κόσμο.

Το μυαλό μου πήρε γρήγορα στροφές για το τι είναι το θέατρο και τι πραγματεύεται. Ο θαυμασμός και η εκτίμηση του πατέρα μου για τους καλούς ηθοποιούς μπόλιασε και στη δική ψυχή. Ενδεχομένως να είχε κι αυτός ένα κρυφό μεράκι για το θέατρο, το οποίο όμως ποτέ δεν συζητήσαμε. Για την επιλογή και την εξέλιξη της καριέρας μου ήταν πολύ χαρούμενος και περήφανος. Από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ανακαλύπτω το όποιο ταλέντο μου. Βλέποντας μια παράσταση ή μια ταινία, παρατηρούσα το πώς παίζουν οι ηθοποιοί, πώς διαχειρίζονται τον ρόλο, πώς είναι στημένες σκηνή, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόμουν πώς την έπαιζα εγώ. Είχα μετατραπεί σ' έναν μικρό σκηνοθέτη. Έτσι ξεκίνησε η αυτοεκπαίδευση μου. Ήταν θέμα χρόνου ν' ακολουθήσω επαγγελματικά αυτόν τον δρόμο», λέει ο ηθοποιός στο Beaute.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved