«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα
Media

«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το υπαίθριο παιχνίδι κατά της φτώχειας που διοργάνωσε η “ACTION AID”. Σε κάθε τετράγωνο του παιχνιδιού, οι παίκτες «ταξιδεύουν» και ανακαλύπτουν μια ιστορία και έναν διαφορετικό κόσμο.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το Πολυφεστιβάλ που διοργανώνει η Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την έκθεση “People on the Move” του βραβευμένου με Pulitzer φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη. Η έκθεση παρουσιάζει το οδοιπορικό των προσφύγων που αφήνουν την πατρίδα τους για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει την Τελετή Βράβευσης του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού. Στην εκδήλωση μαθητές από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον διαγωνισμό «Το σχολείο που ζήσαμε-Το σχολείο που ονειρευόμαστε» και παρουσίασαν την ιστορία του σχολείου τους.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών «Φοίβη». Ο Ξενώνας προσφέρει στήριξη και περίθαλψη σε κακοποιημένες γυναίκες, άγαμες μητέρες και άτομα με κοινωνικά προβλήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved