Μπρούσκο: Σύγκρουση ανάμεσα στα αδέρφια
Media

Μπρούσκο: Σύγκρουση ανάμεσα στα αδέρφια

Η Μαρίνα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, ζηλεύει και κάνει σκηνή στον Νεκτάριο για τη φωτογραφία του μωρού του που βρήκε στο κινητό του, ενώ έρχεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όταν η Δήμητρα το αναγνωρίζει.

Ο Πάτροκλος συνεχίζει τις δοσοληψίες με τον Αλκιβιάδη στην Αθήνα.. και ειδοποιεί την Δήμητρα ότι θα ξαναπάει κρυφά στην Κύπρο προκειμένου να βρεθεί μαζί της.. Ο Σήφης και η Άλκηστις προγραμματίζουν το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ κι αυτή του υπόσχεται ότι με το που θα επιστρέψουν θα βάλει μπρος για το διαζύγιο.

Τα σχέδια τους όμως ανατρέπονται όταν ο Αλκιβιάδης επιστρέφει εσπευσμένα στην Κρήτη εξαιτίας της μητέρας του. Η Μελίνα παρακαλεί τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο, παρόλα αυτά τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα, αφού ο Ματθαίος επιμένει να θεωρεί την Μελίνα πρόβλημα για την εταιρία. Σε σύγκρουση έρχεται και η Αναστασία με τον Παύλο και τον Ανδρέα για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αποδεχτεί την Χρυσάνθη.

Στο άκουσμα ότι ο Μύρος κοιμήθηκε με την Τζιβαγέρα.. η Αρχοντοπούλα και η Κουκίτσα του ορμάνε και διεκδικούν κι αυτές μια ερωτική βραδιά μαζί του.. ενώ ο Χαρίδημος, πανικόβλητος, παρακαλεί τον Μύρο να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρα του. Από την άλλη, η Δάφνη με το που μαθαίνει για την κοπέλα που βγαίνει ο Μύρος, φεύγει άρον- άρον από την Κύπρο και συναντά το ζευγάρι στο καφενείο της Κωνσταντίνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved