Καλομοίρα: «Είχα δεχτεί προτάσεις πριν το Rising star αλλά δεν ήταν το σωστό timing να επιστρέψω»
Media

Καλομοίρα: «Είχα δεχτεί προτάσεις πριν το Rising star αλλά δεν ήταν το σωστό timing να επιστρέψω»

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συμμετάσχει στο «Rising star».

Για να έρθουμε και στο Rising Star . Όλα αυτά τα χρόνια που έλειψες, δεν είχες δεχτεί άλλες προτάσεις για να επιστρέψεις;

Είχα δεχτεί και μάλιστα μπορώ να σου μαρτυρήσω πως είχα δεχτεί και αντίστοιχη τηλεοπτική πρόταση πολύ πρόσφατα, σχεδόν μία ανάσα πριν έρθει στον δρόμο μου το Rising .

Γιατί δεν σε είδαμε νωρίτερα να επιστρέφεις;

Γιατί δεν ήταν το σωστό timing! Γιατί δεν βρισκόμουν σε τέτοια φάση που να μπορώ και να θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου από τη μια μέρα στην άλλη. Γιατί οι προτάσεις που ήρθαν, αν και κάποιες ήταν καλές, δεν κατάφεραν να με πείσουν.

Και το Rising γιατί σε έπεισε;

Γιατί είναι ένα παγκόσμιο σόου που σημειώνει τεράστια επιτυχία, γιατί είναι ένα σόου που το ήξερα, μια και εδώ στην Αμερική το παρακολουθούσα, και γιατί ήρθε στην πόρτα μου από τον ΑΝΤ1. Είμαι παιδί του ΑΝΤ1, από τον ΑΝΤ1 ξεκίνησα και κατάφερα να κάνω όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα, οπότε πώς θα μπορούσα να πω όχι.

Θα σε δούμε στα backstages του σόου;

Ααα yes... Θα είμαι ακριβώς πίσω από τον τοίχο μαζί με όλα τα παιδιά. Θα τους βοηθάω για να παραμένουν αισιόδοξοι, να μη χάνουν το κέφι τους. Γιατί ξέρω πολύ καλά το πώς αισθάνονται.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved