Εβελίνα Παπούλια: «Είµαι γνωστή ‘σκορποχέρα’»
Media

Εβελίνα Παπούλια: «Είµαι γνωστή ‘σκορποχέρα’»

Η Εβελίνα Παπούλια δεν είναι μόνο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση και την παρακολουθούμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο». Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι δύσκολη λόγω συχνών ταξιδιών στην Κύπρο, όμως η ίδια δείχνει γεμάτη από αυτή τη δουλειά.

Παράλληλα κάνεις και τηλεόραση.

Συνεχίζουµε για τέταρτη χρονιά το «Μπρούσκο», που έχει αγαπηθεί πολύ και φτιάχνεται µε πολλή αγάπη από τους συντελεστές του, οι οποίοι γεννούν συνεχώς ιδέες που δυναµώνουν τη σειρά.

«Πετάς» κάθε ∆ευτέρα στην Κύπρο όπου γίνονται τα γυρίσµατα. Είναι εξοντωτικό;

Εξοντωτικό µιας και ξυπνάω χαράµατα ∆ευτέρας για να «πετάξω» εκεί και να κάνω εντατικά γυρίσµατα µέχρι και το βράδυ της Τρίτης. Κάθε εβδοµάδα γίνεται αυτό και είναι η τέταρτη χρονιά, αλλά την έχω αγαπήσει τη σειρά και τους ανθρώπους της, έχουµε γίνει φίλοι και προχωράµε µαζί δυναµικά. Ασε που σε τέτοιες εποχές το να γκρινιάζεις επειδή έχεις δουλειά είναι ύβρις. Κουράζοµαι, αλλά συνεχίζω µπροστά.

Σε σκηνές που είδα πρόσφατα «παίζεις» ερωτικά µε έναν νεαρό άντρα, έναν πιτσιρικά, πράγµα που δεν έχεις κάνει στη ζωή σου.

Μµµ, µόνο µια φορά (σ.σ.: γελάει)! Ασ’ τα αυτά... Πάµε στον ρόλο! Είναι µια γυναίκα που ’χει περάσει πολύ δύσκολα, που ’χει παλέψει να επιβιώσει, που έχει υπάρξει πόρνη, που έχει κάνει έναν πλούσιο γάµο και έχει χωρίσει, η οποία τώρα ζει µια ερωτική ιστορία µε έναν νεαρό άντρα που είναι ζάπλουτος.

Τα κυνηγάει τα λεφτά, λοιπόν. Αδίστακτη;

Αδίστακτη! Μα πώς σας αρέσουν αυτές οι «ταµπέλες» (σ.σ.: γελάει)! Είναι καπάτσα και ξύπνια, διαβάζει πολύ και χρησιµοποιεί µια σειρά από «τσιτάτα» για να εντυπωσιάζει.

Να υποθέσω ότι πληρώνεσαι µε τον µήνα και όχι µε το επεισόδιο όπως παλιά;

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά! Τίποτα... Ναι, µε τον µήνα - υπάρχει ένα «πακέτο».

Καµιά σχέση µε «χρυσό πακέτο», έτσι;

Καµία, αλλά είναι ένα αξιοπρεπές ποσό.

Αλήθεια, «χρυσά πακέτα» πήρες ποτέ;

Πήρα, αλλά όπως τα πήρα τα έφαγα, µιας και είµαι γνωστή «σκορποχέρα», Βασίλη! Ή, καλύτερα, να πω «ήµουν».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved