Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι αποκάλυψε για τον τρίτο κύκλο του Ταμάμ;
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι αποκάλυψε για τον τρίτο κύκλο του Ταμάμ;

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το Ταμάμ;

Πως θα είναι ο Τζεμ στα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου;

«Ο Τζεμ θα εμφανιστεί λίγο πιο ώριμος. Και λέω «λίγο», γιατί είναι μόλις 19 ετών. Μην ξεχνάμε πως είναι ένα παιδί το οποίο, δυστυχώς, δεν έχει τελειώσει το λύκειο. Έτσι αποφασίζει να πάει σε νυχτερινό. Παράλληλα, κάνει την προσπάθεια του να ηρεμήσει την 'Ελλη, που έχει το άγχος της εγκυμοσύνης, τις σπουδές της και το μπλογκ. Είναι ένα οξύθυμο παιδί, αλλά πλέον προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες. Από την άλλη, δεν θέλει να παντρευτεί την 'Ελλη, διότι έχει δισταγμούς για το πώς θα τα καταφέρει να είναι μαζί της. συγχρόνως συνεχίζει την πορεία του στη μουσική».

Η ζωή του αλλάζει δραματικά, μιας και πρόκειται να γίνει μπαμπάς και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Το έχει συνειδητοποιήσει αυτό;

«Όχι, παρότι δείχνει το αντίθετο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καταλάβει πραγματικά τη δυσκολία που έχει το να φέρει κανείς ένα παιδί στον κόσμο σ' αυτή την ηλικία, χωρίς να είναι δημιουργημένος. Η εγκυμοσύνη πώς θα επηρεάσει τη σχέση τους; Η εγκυμοσύνη θα επηρεάσει καθοριστικά τη σχέση του Τζεμ και της Έλλης. Θα τους βάλει σε πολλές σκέψεις. Ο Τζεμ θα έχει ενδοιασμούς για το πώς θα είναι η ζωή τους στο εξής. Αλλά είναι ερωτευμένος με την 'Ελλη, θέλει να είναι μαζί της και αγαπάει το παιδί που θα φέρουν στο κόσμο»

Παρότι, όμως, είναι ερωτευμένος μαζί με τη σύντροφο του, την Έλλη, φαίνεται να απολαμβάνει το φλερτ που δέχεται από τις θαυμάστριες του...

«Όπως λέει και σε μια ατάκα ο Τζεμ, όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή, του αρέσει η ενέργεια που δέχεται από τον κόσμο. Ωστόσο, όταν κατεβαίνει από τη σκηνή, το μυαλό του είναι μόνο στην 'Ελλη και στο παιδί τους»

Τα νέα δεδομένα στη ζωή της 'Ελλης και του Τζεμ επηρεάζουν τη σχέση του Μετίν με τη Μυρτώ. Θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι;

«Θα υπάρξουν πολλές εντάσεις μέσα στο σπίτι. Η εξέλιξη της σχέσης των παιδιών δεν θα μπορούσε να «χωνευτεί» εύκολα από κα-μία οικογένεια. Αναπόφευκτα, λοιπόν, είναι κάτι το οποίο θα προκαλέσει εντάσεις και θα φέρει δύσκολες στιγμές. Εν προκειμένω, αξίζει να σημειωθεί-πως, μέσα από αυτές, το Ταμάμ θα περάσει δυνατά μηνύματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φιλία, το μπούλινγκ και τον ρατσισμό»

Φέτος εντάχθηκε στο καστ η Μυρτώ Αλικάκη. Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Η συνεργασία μας είναι άψογη. Η Μυρτώ είναι ένας άνθρωπος συνεννοήσιμος και πολύ συνεργάσιμος, θεωρώ ότι προσεγγίζει διαφορετικά τον ρόλο σε σχέση με τη Μαρία Λεκάκη. Βέβαια, και οι δύο προσεγγίσεις μου αρέσουν το ίδιο». αποκάλυψε στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved