Νικολέττα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχτηκε πρόταση για την Κύπρο
Media

Νικολέττα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχτηκε πρόταση για την Κύπρο

Γιατί δεν δέχτηκε πρόταση για σίριαλ στην Κύπρο;

Αν σου γινόταν πρόταση για συνεργασία με σίριαλ που γυρίζεται στην Κύπρο, δεν θα πήγαινες;
«Μου έγινε πρόταση για την Κύπρο, πολύ καλή, δεν ταίριαζε στις ημέρες, γιατί είχα θέατρο, που δεν το αφήνω. Οπότε, καλύτερα που δεν «έκατσε», γιατί μου βγήκαν κάποια άλλα στην Αθήνα»


Σε παρακολουθούμε καθημερινά σε επαναλήψεις επεισοδίων, από παλαιότερα σίριαλ.
«Το Mega, που δεν λειτουργεί σαν κανάλι, δεν κάνει δικές του παραγωγές, έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση απ' όλα τα άλλα, έκανε πολύ καλές δουλειές, βλέπεις την εικόνα, τη διαφορά, με αγαπητούς ανθρώπους στο κοινό. Δεν είμαστε Αμερική να, αλλάζουμε συνέχεια πρωταγωνιστές, στους 'Ελληνες αρέσει να δένονται με αυτό που βλέπουνε, δεν τους κουράζουμε σαν πρόσωπα. Ακούω ανθρώπους στο θέατρο και μιλάνε για το σίριαλ «Η πολυκατοικία», για παλιές σειρές, δεν μιλάνε για τα καινούργια, κι αυτό σημαίνει ότι δεν τους έχουν γίνει συνήθεια τα καινούργια, αλλά τα παλιά, μιλάω για διαφορά επιπέδου τηλεόρασης. Παλιά δεν μπορούσα να βλέπω τα επεισόδια που έπαιζα, δεν είχα το χρόνο, τώρα τα παρακολουθώ»

Πώς σου φαίνονται;
«Τώρα τα ανεβάζουν και μαζεμένα, είχαν μεγάλη πλάκα, πολύ καλή σειρά «Η πολυκατοικία». Μου αρέσω, ήμουν πολύ καλή, τώρα μπορώ να το πω. Πάντα έχω αμφιβολίες για κάτι που κάνω, όταν το κάνω. Όμως, το βλέπω μετά από καιρό και καταλαβαίνω αν είναι καλό ή κακό, κι αυτό ήταν πολύ καλό» εξήγησε η Νικολέττα Βλαβιανού στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved