Και πάλι υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το The Voice
Media

Και πάλι υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το The Voice

Για μια ακόμα φορά το The Voice έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Σκαρφάλωσε στο 35,1% ο μέσος όρος τηλεθέασης του «The Voice of Greece», στον ΣΚΑΪ, στο νεανικό κοινό 15-44, την Πέμπτη το βράδυ, ενώ έστω και για ένα λεπτό έφθασε στο 51,1% η προτίμηση του νεανικού κοινού.

Το όγδοο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο το 27,6% που μεταφράζεται σε 1.060.558 τηλεθεατές, ενώ έστω και για 1΄λεπτό πέρασε το 42,9% των τηλεθεατών από το «The Voice of Greece» του ΣΚΑΪ.

Η διεκδίκηση των coaches γίνεται όλο και πιο συναρπαστική στα blind auditions. Οι τέσσερις coaches έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 75 τραγουδιστές.

Αναλυτικά ο Κωστής Μαραβέγιας έχει μέχρι τώρα 15 φωνές ενώ ο Πάνος Μουζουράκης 17. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει στην ομάδα τους περισσότερους, αφού έχει ο καθένας τους από 19 συναρπαστικές φωνές Τα όρια στενεύουν και οι θέσεις λιγοστεύουν. Ποια θα είναι τα νέα τυχερά αστέρια που θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση; Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved