The 2night Show: Όλοι οι νέοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

The 2night Show: Όλοι οι νέοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όλοι οι νέοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου σήμερα και αύριο. 

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 23.15, στο πλατό του The 2night Show μυρίζει «άρωμα γυναίκας». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά ξανά την Καλομοίρα και ταξιδεύουν στα χιόνια με ένα παλιό στρατιωτικό τζιπ. Η Καλομοίρα, που τη βρίσκουμε φέτος στο “Blue Room” στα backstage του “Rising Star” μας τραγουδάει το νέο της τραγούδι «Τα Χριστούγεννα αυτά».Η Λίλα Μπακλέση ή αλλιώς η Έλλη από το «ΤΑΜΑΜ» έρχεται στο πλατό του The2night Show σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και χορεύει μπλουζ με τον Γρηγόρη. Το πλατό του The2night Show γεμίζει μουσικά με το συγκρότημα «Γυναικεία Υπόθεση», που κάνει θραύση στα πανηγύρια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ακόμη, στο The2night Show στήνεται ένα ρινγκ.. Ο Γρηγόρης υποδέχεται τις 5 γυναίκες της «Εθνικής Ελλάδος Γυναικών ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» που θα αντιμετωπίσουν τον Ιανουάριο, τη μικτή κόσμου (Ιαπωνία – Βραζιλία -ΗΠΑ-Αυστραλία) στο fight show "SEIZA" της Ιαπωνίας.

Η όμορφη Μικαέλα Ιωνά είναι μαζί μας και μεταξύ άλλων μας εκμυστηρεύεται τη φοβία της για τους κλόουν ενώ ο Γρηγόρης της ετοιμάζει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη..

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο The2night Show έρχεται ο παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος και ένας ιδιαίτερος αγώνας μπρα ντε φερ στήνεται στο πλατό. Άφησε τη Νομική για να γίνει ηθοποιός. Η Ευγενία Δημητροπούλου συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και μας μιλάει για τη ζωή της και για το επάγγελμα του ηθοποιού.

Κάτι μαγικό συμβαίνει στο The2night Show.. Έρχεται ο Μάγος Σανκάρα που θα μας συνεπάρει με τα νέα του μαγικά κόλπα. Τους βρίσκουμε στα κρεβάτια τους σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ο Γρήγορης και Ελένη Χατζίδου μας λένε τα κάλαντα και παίζουν μαξιλαροπόλεμο.

Και σήμερα μαζί μας είναι ο Σωτήρης Γεωργούντζος για να σχολιάσει πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved