The 2night Show: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Media

The 2night Show: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ποιοι είναι οι νέοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το The2nightShow μας πάει στο δάσος.. Εκεί βρίσκουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη να κάνουν μία ωραία κουβέντα. Μαζί μας στο The2night Show, Πόπη Μαλλιωτάκη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, να μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Μας τραγουδάει ζωντανά, χορεύει, παίζει μαζί μας και μας ξεσηκώνει με το κέφι της. Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει στον Γρηγόρη για τη ζωή της με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους στην Αυστραλία.

Ο αγαπημένος Πασχάλης (Πασχάλης Αρβανιτίδης) συναντάει τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και μας ταξιδεύει μουσικά με τις μεγάλες του επιτυχίες, παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, το πλατό του The2night, πιο γιορτινό από ποτέ, γεμίζει με μελωδίες σαξοφώνου από τον σαξοφωνίστα Σωτήρη Τάτση.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος μας μιλάει για τις πολλαπλές δράσεις και το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός εδώ και 21 χρόνια καθώς και για τη σύνδεση του ΑΝΤ1 με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με skype σύνδεση από τη Νέα Υόρκη, στο The2night Show, βλέπουμε την Ελληνίδα plus size model Αννούλα Δρίτσα. Μας μιλάει για την πορεία και την καριέρα της στην Αμερική ως μοντέλο για γυναίκες με μεγάλα μεγέθη.

Λίγο πριν τη νέα χρονιά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αστρολογικές προβλέψεις από το The2night Show. O Κώστας Λεφάκης είναι μαζί μας και μας μιλάει αναλυτικά για όλα τα ζώδια και πως διαγράφεται η πορεία τους το 2017.

Έρχεται και ομορφαίνει το πλατό. Παίζει και τραγουδάει ζωντανά. Μαζί μας στο The2night Show ο Κώστας Μαρτάκης. Ο Σωτήρης Γεωργούντζος δε θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό The2night Show για να σχολιάσει την επικαιρότητα και να κλείσει η χρονιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved