Σωτήρης Καλυβάτσης: Το έργο παίζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και προ¬καλεί ένα φοβερό, αβίαστο γέλιο
Media

Σωτήρης Καλυβάτσης: Το έργο παίζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και προ¬καλεί ένα φοβερό, αβίαστο γέλιο

Είναι μετρ του γέλιου. Όταν παίζει στη σκηνή, σείεται το θέατρο από τα γέλια. Ο λόγος για τον Σωτήρη Καλυβάτση, έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς, που φέτος υποδύεται έναν γυναικείο ρόλο στην κωμωδία «Πρωταγωνίστριες» στο θέατρο «Ακάδημος».

«Το έργο παίζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και προκαλεί ένα φοβερό, αβίαστο γέλιο. Πρόκειται για δύο φτωχούς ηθοποιούς σε απόγνωση, που διαβάζουν μια αγγελία για μια ηλικιωμένη κυρία που ψάχνει τα δύο ανίψια της, για να τους αφήσει την περιουσία της πριν πεθάνει. Και μπαίνουν στη διαδικασία να τα υποδυθούν. Όμως μαθαίνουν πως αυτά είναι γυναίκες. Η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική, αλλά έχει και μια τρυφερή πλευρά. Με τον Παρτσαλάκη, με τον οποίο συνεργάζομαι πρώτη φορά, υποδυόμαστε δύο γυναίκες»

Στο θέατρο είναι η πρώτη φορά που υποδύεσαι γυναίκα;
«Στο θέατρο ναι, αλλά στην τηλεόραση πάρα πολλές φορές. Και δεν είναι καρικατούρες, αλλά κανονικές γυναίκες. Μπαίνουν στο σπίτι ως κανονικά κορίτσια - δεν το διακωμωδούμε. Και ο κόσμος γελάει, παρασύρεται μαζί μας. Αλλά σε αυτό το αποτέλεσμα έχει συμβάλει και η σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που έστησε μια παράσταση γρήγορα και πολύ αρμονικά»

Αληθεύει πως θα επιστρέψεις στην τηλεόραση με σατιρική εκπομπή;
«Ναι, αλλά έχει φρενάρει αυτό το σχέδιο, όπως φρέναραν κι όλα τα υπόλοιπα φέτος σε αυτή τη χώρα. Αλλά συμμετέχω σε ένα νέο κωμικό σίριαλ του Στράτου Μαρκίδη, που θα ξεκινήσει γυρίσματα τη νέα χρονιά, αν όλα πάνε καλά και αν βρεθεί κανάλι, θα συμμετέχουν ακόμα η Χρυσά Ρώπα, ο Κώστας Ευριπιώτης, ο Πέτρος Λαγούτης και πολλοί άλλοι», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved