Τι θα δούμε στο «Με αγάπη»;
Media

Τι θα δούμε στο «Με αγάπη»;

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το «Μύλο Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρκα που λειτουργεί στην χώρα μας για έκτη χρονιά.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την «Αστερούπολη» Ιωαννίνων. Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν και ζωντανεύουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει τη συμμετοχή της Μαρί Κυριακού στο «Διεθνές Φεστιβάλ Βιβλίου» στο Μαϊάμι. Η συγγραφέας υπέγραψε σε αναγνώστες το βιβλίο της, «Tα Χριστούγεννα του Μάικ» στην αγγλική έκδοση μεταφέροντας «άρωμα» Ελλάδας μαζί με χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την Ένωση «Ζωγραφική με το Στόμα και το Πόδι». Η Ένωση αποτελείται από μία ομάδα ανάπηρων καλλιτεχνών που προβάλλει τα έργα των μελών της, παρέχοντας παράλληλα ηθική και υλική υποστήριξη σε άτομα με παρόμοια σωματικά προβλήματα.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την προσφορά και τις παράλληλες δράσεις της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» για την ανακούφιση παιδιών και απόρων, σ’ έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved