Θα… πέσουν κορμιά στην TV: Οι κοσμοϊστορικές αλλαγές στο Star και οι άσοι στο μανίκι ΣΚΑΪ και Alpha
Media

Θα… πέσουν κορμιά στην TV: Οι κοσμοϊστορικές αλλαγές στο Star και οι άσοι στο μανίκι ΣΚΑΪ και Alpha

Ένα ιδιότυπο... survivor µε σκληρούς όρους θα ξεκινήσει για τα κανάλια µετά τις γιορτές.

Με το βλέµµα στα διαφηµιστικά πακέτα του 2017, η µάχη αναµένεται να είναι σφοδρή καθώς, όπως λένε χαρακτηριστικά πηγές από την τηλεοπτική αγορά, «θα πέσουν κορµιά». Το κεντρικό χαρακτηριστικό στο νέο σκηνικό που διαµορφώνεται είναι η δυναµική ενεργοποίηση του star και του ΣΚΑΪ στον τοµέα της ψυχαγωγίας µέσω κινήσεων «ανάπτυξης», που υποδηλώνουν τη σαφή τους πρόθεση να διεκδικήσουν µεγαλύτερο µερίδιο στη διαφηµιστική πίτα.
Σε ιστορικής σηµασίας αλλαγές προχωρά το Star στο δεύτερο µισό της σεζόν. Μετά την «απώλεια» του «The Voice» λόγω της... περιπέτειας του διαγωνισµού για τις τηλεοπτικές άδειες -υπενθυµίζεται ότι αρχικά το Star είχε εξασφαλίσει τα δικαιώµατα µετάδοσής του- το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ετοιµάζεται να πάρει το... αίµα του πίσω. Εκτός από το «Master Chef» που προορίζεται για καθηµερινή µετάδοση στη βραδινή ζώνη, το Star εξασφάλισε και την καθηµερινή σειρά του σκηνοθέτη ∆ηµήτρη Αρβανίτη «Music Mall». Η σειρά, που στις αρχές του 2016 είχε συζητηθεί για το Mega και στη συνέχεια πέρασε από όλα σχεδόν τα κανάλια, «κλείδωσε» τελικά στο Star. Ήδη ξεκίνησαν επαφές των ιθυνόντων του Star µε την εταιρεία παραγωγής ώστε να οριστικοποιηθεί το καστ της σειράς, για το οποίο έχουν συζητήσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τάνια Τρύπη, ο Μέμος Μπεγνής κ.ά. Με ένα ριάλιτι και µια σειρά, το Star προχωρά σε µια... κοσµοϊστορική αλλαγή του χαρακτήρα του, αφιερώνοντας για πρώτη φορά στα χρονικά το δίωρο από τις 21.00 έως τις 23.00 σε πρωτότυπο ελληνικό πρόγραµµα. Η επέλαση του Star θα γίνει ακόµα πιο έντονη την προσεχή σεζόν, καθώς, σύµφωνα µε πληροφορίες της real, ήδη γίνονται συζητήσεις και για δεύτερη καθηµερινή σειρά.
∆υναµικά ενεργοποιείται και ο ΣΚΑΪ, που ετοιµάζει για τον Μάρτιο να µεταδώσει το «Survivor» µε παρουσιαστή τον Σάκη Τανιµανίδη και γυρίσµατα στον Άγιο ∆οµίνικο της Καραϊβικής µε πέντε επεισόδια την εβδοµάδα, ενώ καθηµερινή παρουσία στο πρόγραµµά του θα έχει και το «Μεγάλο παζάρι». Η «επιθετική» πολιτική του Star και του ΣΚΑΪ προκαλεί ανησυχία στους πρωτοπόρους ΑΝΤ1 και Alpha, που χτίζουν τη δική τους στρατηγική για να αντιµετωπίσουν την... απειλή. Στο Μαρούσι βάζουν µπρος την ελληνική εκδοχή της σειράς «La familia», ενώ επανεξετάζουν την πιθανότητα να βγάλουν και δεύτερο σόου, γύρω στο Πάσχα. Εντατικές συσκέψεις γίνονται και στον Alpha, που σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα δύο νέες σειρές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κρύβει και µερικούς άσους στο... µανίκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved