Γιώργος Φειδάς: «Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στους Συμμαθητές»
Media

Γιώργος Φειδάς: «Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στους Συμμαθητές»

Στον 3ο κύκλο των Συμμαθητών βλέπουμε να εντάσσονται πολλά νέα πρόσωπα, ενώ από τη νέα χρονιά αναμένεται να «μπουν» και άλλα. Αυτοί οι καινούργιοι ήρωες πώς θα επηρεάσουν τους χαρακτήρες της σειράς;

«Κάθε πρόσωπο καινούργιο που μπαίνει θα προκαλεί ανατροπές και θα «ανοίγει» νέες ιστορίες. Η σειρά έχει κλιμακούμενη πορεία και οι ιστορίες γίνονται πιο δυνατές. Από δω και πέρα θα μαθαίνουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα για την υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος ο Ανδρέας, ενώ στα πρώτα επεισόδια του νέου έτους θα δούμε και τη Βαλέριο Κουρούπη να υποδύεται την καθηγήτρια Αιμιλία σε ένα νυχτερινό σχολείο» τόνισε στο Mytv ο Γιώργος Φειδάς.

- Τι θα μας απασχολήσει στα πρώτα επεισόδια του νέου έτους;

«Σ' αυτά τα επεισόδια θα δούμε να διαδραμματίζεται το μπάτσελορ πάρτι του Γιώργου πριν από τον γάμο του με τη Σεσίλια. Ωστόσο, μέχρι να πραγματοποιηθεί, συμβαίνουν διάφορα πράγματα.»

- Οπότε θα υπάρξουν εκπλήξεις;

«Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, ενώ θα «μπουν» πολλοί νέοι χαρακτήρες. Ένα πράγμα που μπορώ να πω είναι πως ο Ανδρέας και η Μαριλένα προχωρούν τον αρραβώνα τους, αν και, ακόμη και εκείνη την ημέρα, θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Συνέχεια αποκαλύπτονται στοιχεία για το παρελθόν του Ανδρέα και την τρομοκρατική επίθεση στην οποία ο άγνωστος υποστηρίζει ότι συμμετείχε. Παράλληλα πλησιάζει η επιστροφή της Τατιάνας, η οποία θα γίνει με πολύ ταραχώδη τρόπο, καθώς τους ανακατεύει όλους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved