O πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου στις... Ιστορίες
Media

O πρώην πράκτορας της CIA Τζον Κυριάκου στις... Ιστορίες

Ο πρώην Πράκτορας της CIA κι ένα κληροδότημα που παραμένει αναξιοποίητο εδώ και 30 χρόνια στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» την Τρίτη 10 Iανουαρίου στις 23.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.

Ο Αλέξης Παπαχελάς ταξιδεύει στην Αμερική και συναντά τον πρώην Πράκτορα της CIA Τζον Κυριάκου που στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 είχε υπηρετήσει στην Αθήνα και είχε εμπλακεί στις έρευνες για την εξάρθρωση των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. Ο ομογενής Κυριάκου πρωταγωνίστησε επίσης στις αποκαλύψεις για τις μεθόδους ανάκρισης που χρησιμοποίησε η Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης από τα αμερικανικά δικαστήρια για την αποκάλυψη της ταυτότητας μυστικού πράκτορα της CIA. Στις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ξετυλίγει όλες τις πτυχές της συγκλονιστικής του διαδρομής.

Ακόμη, ο Τάσος Τέλογλου ταξιδεύει στις Καρυές Λακωνίας και ανοίγει το φάκελο ενός κληροδοτήματος ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που άφησε στον τόπο καταγωγής του, ένας ομογενής στην Αμερική το οποίο παραμένει ανεκμετάλλευτο εδώ και 40 χρόνια. Τοπικοί παράγοντες, εκκλησία και οι κάτοικοι του χωριού εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής τους λόγους για τους οποίους αδυνατούν να αξιοποιήσουν το κληροδότημα ενώ συνομιλεί με τους απογόνους του ευεργέτη στην Αμερική που ζητούν να επιστρέψουν τα λεφτά πίσω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved