Μαυραγάνη: «∆εν γίνοµαι εύκολα έξω φρενών, όμως µε εξοντώνουν οι απανωτές κακοδαιµονίες»
Media

Μαυραγάνη: «∆εν γίνοµαι εύκολα έξω φρενών, όμως µε εξοντώνουν οι απανωτές κακοδαιµονίες»

Κάθε Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη µάς ενηµερώνει µέσα από την εκποµπή της «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο «Ε» και έχει καταφέρει να κερδίσει ένα σηµαντικό ποσοστό τηλεοπτικού κοινού. Η δηµοσιογράφος εξοµολογείται πότε γίνεται έξω φρενών και αποκαλύπτει πόσο ικανοποιημένη είναι από την πορεία της εκπομπής της... 

∆ύσκολη η ενηµέρωση για µια γυναίκα;

∆ύσκολη η ενηµέρωση γενικώς. ∆εν είναι θέµα φύλου. Είναι ένα πεδίο που απαιτεί γνώσεις, ισορροπίες, ώρες, αφοσίωση, ευθύνη. Η κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της, η δική µας νοµίζω ότι έχει όλες τις δυσκολίες µαζί. Η ενηµέρωση ήταν πάντα το αποπαίδι των καναλιών, µε βασίλισσα την ψυχαγωγία. Και στα χρόνια της ευµάρειας και στα χρόνια της κρίσης, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλα τα κανάλια ποντάρουν στην ψυχαγωγία που φέρνει τα κέρδη. Η ενηµέρωση δεν πουλάει.

Είστε ικανοποιηµένη από την πορεία της εκποµπής σας; Ποιο είναι το στοιχείο που έκανε τον κόσµο να την αγαπήσει;

Είµαι ικανοποιηµένη διότι καταφέραµε να κάνουµε ζώνη σε ένα κανάλι που δεν την είχε. Να µας τιµούν µε την παρουσία τους σηµαντικοί καλεσµένοι και να υπάρχει ανταµοιβή από τον υπέρτατο κριτή που είναι ο κόσµος και τα νούµερα. Είµαστε µια ολιγοµελής οµάδα, παλεύουµε να έχουµε συνέπεια, να γινόµαστε η φωνή αυτού που δεν την έχει. Προσπαθούµε να ενηµερώνουµε για όλα τα δυσάρεστα που αφορούν τις ζωές µας, και στον αντίποδα επιδιώκουµε να βρίσκουµε την ελπίδα. Νοµίζω ότι είναι υποχρέωσή µας να αναζητούµε και να προβάλλουµε τα καλά πρότυπα. Ευτυχώς υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις.

Τι µπορεί να σας κάνει έξω φρενών;

∆υστυχώς έχω µεγάλη υποµονή και την πληρώνει το στοµάχι µου. ∆εν γίνοµαι εύκολα έξω φρενών, ωστόσο αυτό που µε εξοντώνει είναι όταν υπάρχουν απανωτές κακοδαιµονίες. Όταν ακυρώνουν καλεσµένοι, δεν παίζει το βίντεο, δεν πιάνει το Skype και από πάνω έρχεται και ένας πολιτικός που επιµένει να απαντά «όχι» σε ό,τι τον ρωτάς και να κατηγορεί και τους δηµοσιογράφους για όλα τα κακά που συµβαίνουν στον τόπο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved