Μια… παραμυθένια σειρά στον Alpha
Media

Μια… παραμυθένια σειρά στον Alpha

Μια… παραμυθένια σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον Alpha, στα τέλη Φεβρουαρίου, με τίτλο «Παραμύθι ν' αρχινήσει...»

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης ετοίμασε μία μαγική, ρομαντική και ξεχωριστή κωμωδία. Ο δημιουργός, μέσα από το πρωτότυπο σενάριο του, μαζί με τον σκηνοθέτη Σταύρο Πάμπαλη, αναμένεται να ταξιδέψουν τους τηλεθεατές σε μία άλλη εποχή, και συγκεκριμένα στον Μεσαίωνα. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο, όπου ήρωες είναι ο βασιλιάς, οι πριγκίπισσες, οι υπηρέτριες, οι ιππότες και οι μάγοι. Πρωταγωνιστής, όπως σε κάθε ιστορία, είναι ο έρωτας, τα πάθη αλλά και τα μυστήρια. Μάλιστα, για τις ανάγκες της σειράς, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο εγκαταλελειμμένο χωριό Παρσάτα, στην επαρχία της Λάρνακας. Τα σπιτάκια του χωριού έχουν ξαναχτιστεί, ενώ έχουν δημιουργηθεί και στάβλοι, προκειμένου η ιστορία να μεταφερθεί ρεαλιστικά στην τηλεόραση και να παραπέμπει στη συγκεκριμένη εποχή. Παράλληλα, γυρίσματα έχουν γίνει και στη Ρόδο, αλλά και σε ανεξερεύνητα τοπία τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Για τις ανάγκες των απαιτητικών γυρισμάτων οι ηθοποιοί που συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά όλο αυτό το διάστημα κάνουν μαθήματα ξιφασκίας και ιππασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι πρωταγωνιστές θα φορούν ιδιαίτερα κουστούμια εκείνης της εποχής, τα οποία ράβονται ειδικά για τη συγκεκριμένη σειρά. Το καστ συμπληρώνουν Έλληνες αλλά και Κύπριοι ηθοποιοί.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved