The Voice: Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το πρώτο Battles
Media

The Voice: Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το πρώτο Battles

Τρέλανε τα μηχανάκια τηλεθέασης το πρώτο Battles του Voice στο ΣΚΑΙ!

Με 72,3% και με σχεδόν 2.000.000 τηλεθεατές, σάρωσε σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης το πρώτο Battles του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης τους ΣΚΑΪ.
Σημείωσε μέσο όρο 40,6% στο σύνολο και 44,8% στο νεανικό κοινό.
1.606.227 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το συναρπαστικό σόου, ενώ έστω και για ένα λεπτό το απόλαυσαν 1.993.894 τηλεθεατές, όταν στο νεανικό κοινό έφθανε μέχρι και 59,6%.
Εκεί όμως, που χτύπησε κόκκινο ήταν στις γυναίκες 15-24 αφού κατά μέσο όρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού σόου σημείωσε 72,3%.

Ρεκόρ όμως κατέγραψαν και τα social media του «The Voice of Greece» καταγράφοντας την ώρα μετάδοσης του σόου: πάνω από 30.000 social post, πάνω από 250.000 views στα video στο Facebook page του Voice και 45.000 likes στο Instagram.

Η συνέχεια αναμένεται πιο εντυπωσιακή απόψε στις 10 το βράδυ με το 2ο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» με 22 τραγουδιστές να διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Στο σημερινό επεισόδιο : Ποιο κορίτσι θα ξεχωρίσει ο Κωστής Μαραβέγιας σε ένα μοναδικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη; Το κορίτσι ή το αγόρι ροκάρει καλύτερα από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη; Ποια «Μαίρη» θα προτιμήσει η Έλενα Παπαρίζου; Ποιο καταπληκτικό ντουέτο θα φέρει τον Σάκη Ρουβά στη δύσκολη θέση να μην μπορεί να διαλέξει τον τραγουδιστή που θα συνεχίσει μαζί του στην επόμενη φάση;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Στο σημερινό επεισόδιο θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved